OSTOSLISTALLA TÄNÄ SYKSYNÄ

Nyt kun tämän kesän lämpimät päivät taitaa olla historiaa ja edessä häämöttää syksy ja talvi, oon ryhtynyt miettimään millaisia vaatteita kaipaisin vaatekaappiini. Ostoslistalle kertyi jos jonkinmoista, mutta katsotaan mitkä niistä lopulta löytävät tiensä kotiin asti. Nimittäin ainakin mulle käy lähes poikkeuksetta joka kerta niin, että kun jotakin tiettyä asiaa lähtee kaupungille etsimään, ei sellaista löydy sitten millään!


1. Lähiaikoina on kaduilla alkanut näkymään erilaisia hattuja ja ne on pikkuhiljaa hiipineet munkin mieleen. Monilla kavereilla ja tutuilla oon nähnyt suurimmaksi osaksi tuollaisia lierihattuja ja ihan mielenkiinnosta haluaisin itsekin koittaa miltä se näyttäisi omassa päässä. Ikinä ei oo tullut kokeiltua, mutta ehkä seuraavalla kerralla tilaisuuden tullessa. Vaikka se näyttäisikin mun päässä kivalle, en ole vielä täysin varma, olisiko sille kuitenkaan tarpeeksi käyttöä. 

2. Collegepaita on ollut mun ostoslistalla jo jonkin aikaa. En oo kuitenkaan vielä löytänyt silmää miellyttävää yksilöä, mutta sitä odotellessa. Mitään Gantin paitaa mun budjetti ei tällä hetkellä ehkä kestä, mutta jonkunlainen halvempi college olisi huippukiva syksyksi, ja miksei talveksikin. Perusharmaa tai tummansininen voisi olla kaksi aika hyvää värivaihtoehtoa! 

3. Vaatteita myydessäni myin pois sekä mun yläasteaikaisen lemppariflanellini, että liian isoksi todetun farkkupaidan. Nyt kaapissa komeilee enää yksi punasävyinen ruutupaita (ja siinäkin on kainalossa reikä) ja farkkutakki, joten tarvetta uudelle flansulle ja/tai farkkupaidalle saattaisi ollakin. Juurikin yläasteella hamstrasin kaappeihin monenlaisia ruutupaitoja, mutta ajan myötä niihin kyllästyttyäni olen antanut ne eteenpäin yhtä lukuunottamatta. Nyt kuitenkin ne ovat taas alkaneet kiinnostaa ja Bikbokissa oli ainakin vielä hetki sitten yksi kivannäköinen flansu myynnissä. Farkkupaitaa en ole vielä ehtinyt edes oikeastaan kunnolla etsiskellä, mutta niiden suhteenkin täytyy pitää silmät auki. 

4. Kuten taisin jo viime kuun kännykkäkuvapostauksessakin mainita, tahtoisin kovasti uuden takin syksyksi/talveksi. Erityisesti olen pyöritellyt mielessäni siistejä villakangastakkeja ja muutamia olenkin sovitellut jo. Tallinnan reissullakin yritin etsiskellä takkia syksyksi, mutta takkitarjonta ei oikein vastannut odotuksiani. Jospa sitä huomenna pyörähtäisi Vilassa katsomassa tilanteen, nimittäin sen liikkeen takkivalikoiman olen todennut tähänastisista parhaimmaksi..

5. Viimeisenä, muttei vähäisempänä oon ajatellut mahdollisesti panostavani myös uusiin kenkiin. Nilkkurit, tai ehkä jopa vähän pidempivartisemmat saappaat voisivat olla nappivalinta. En kuitenkaan ole pitkään aikaan kierrellyt kenkäkaupoissa, joten en ole vielä nähnyt tämän syksyn kenkävalikoimaa.