OTOKSIA MUN SNÄPISTÄ

Snapchat on yks mun ihan lempparisovelluksista, joten sitä tulee luonnollisesti käytettyä paljon niin päivittämällä omaa mystorya, kuin seuraamalla muiden elämää! Tuolla näkee jotenkin ihan eri tavalla just sitä normaalia arkea. Jos joku ei vielä oo kyseiseen sovellukseen tutustunut, niin suosittelen kyllä lämpimästi :-) 

Ajankohtasia juttuja edelleen! Tuolloin mietin yhteishakua, nyt oon jo saanut ilokseni vastaanottaa muutamat pääsykoekutsut :-) // Tais olla viimeiset ylppärit alkamassa tässä. 

Bloggaajana mun oli pakko nähdä kyseinen Onnenonkija -leffa. Odotukset oli korkealla, minkä takia se ei ehkä osoittautunutkaan niin huipuksi, mitä aluksi ajattelin. // Ruokatreffit & shoppailua! 

Roadtripit Lahteen ja Kotkaan muutamia kuukausia sitten :-) 

Abiristeily täältä tullaan!! Fiilikset oli jo tuossa vaiheessa ihan katossa :-) // Laittautumista tokana iltana laivalla! 

Kaunis maisema ja hyvät fiilikset ♥ // Oltiin lähdössä katsomaan JVG:tä ja tottakai piti vähän tankata ensin ;-) Tortillat toimii kyllä aina.. 

Autokoulun toista vaihetta suorittamassa ryhmäajon merkeissä. Yks joukon hurjapää ratissa haha! // Pääsykokeisiin, tai itseasiassa esivalintakokeisiin luku ei tosiaan aina ihan napannut tai mennyt tekemisissä etusijalle.. :-D 

Yks päivä kävin auttamassa pakkaushommissa rakasta ystävääni Jenniä. joka pääs vihdoin pitkän haaveilun jälkeen muuttamaan omaan kämppään :-) Tupareita ootellessa!! // Lähdössä tyttöjen kuskiksi.. Ilta venyikin sitten yön pikkutunneille asti, mutta älyttömän hauskaa oli! 

Vähän toisenlaisissa kuskaushommissa tällä kertaa.. Ja tulihan sitä pitkästä aikaa käytyä samalla myös mökillä. // Oma tatuointikuume kasvoi taas vähän korkeammaksi tuolla reissulla! Nelli sai kyllä ihanan jatkon ekalle tatskalleen.   

Vapun juhlintaa muutama viikko takaperin :-) Vieressä ihana tyttö, jonka lukio toi mun elämään ♥ // Lauantaipiknikillä herkkujen ja parhaan ystävän kera eräs viikonloppu hetki sitten. Noita lisää kiitos! 

Äitienpäivä Tampereella sisälsi pelin lisäksi sukulaisilla vierailua, hyvää seuraa ja ihanaa ruokaa! Ei hassumpi sunnuntai sekään. // Yks ihanuus siinä 

Sunnuntaipäivä kului Helsingissä kauppoja kierrellen ja pieniä ostoksia tehden. Ajoin ekaa kertaa tuolla suunnilla ja pakko kyllä myöntää, että vähän jännitti! Päivän päätteeksi päätettiin mennä vetämään burgerit napaan ja sitten kotimatkalle. // Eilisaamuna herätys soi tasan yhdeksältä ja heti sillä hetkellä oli otettava kännykkä kouraan ja tsekattava Wilmaan ilmestyneet ylppäritulokset. Hyviä uutisiahan sieltä sitten tuli ja kuulun erittäin ylpeänä kevään uusien ylioppilaiden joukkoon. Vitsi mitkä fiilikset!! 

Vaihtelevasti about tällaista matskua näätte, jos lisäätte mut snäpissä @petralaherto ! ♥