PAKENEN KOKEISIIN LUKUAHeips! Koeviikosta ollaan jo voiton puolella, enää olis uskonto ja hissa jäljellä! Ekoista kokeista jäi ihan hyvät fiilikset, joten toivottavasti tuloksetkin ois sitten vähän paremmat jos vaikka siihen edelliseen koeviikkoon vertaa. Silloin sain meinaan aika huonoja numeroita :-D Mutta toisaalta, olihan silloin kesälomakin alla ja elämässä oli huono tilanne muutenkin. Mutta ei koeviikosta sen enempää, en haluu miettii sitä yhtään enempää, kun mitä on pakko!

Musta on niin ihanaa, kun lunta satoi taas lisää (tosin nyt ne on jo aikalailla sulanut pois ja jäljelle on jäänyt vaan loskaa), mutta kuitenkin. Toivottavasti sitä tulis pian lisää, vaikka en mä kamalasti niistä suurista pakkasista välitä, mut lumi on kyllä mustakin ihan jees :-) Ois kiva jos tänä vuonna saatais valkoinen joulu! 

Mulla on tällä hetkellä muutamia postauksia odottelemassa viimeistelyä tuolla luonnoksissa, mutta aika ei oo riittänyt vielä tekemään niitä loppuun kaiken tän lukemisen ohella! Oikeestaan postausideoitakin olis pitkästä aikaa monenlaisia, mutta saa nähdä missä vaiheessa ehdin niitä alkaa paremmin toteuttelemaan :-) Keskiviikkona alkaa mulla jo viikonloppu, koska torstaina ja perjantaina ei oo koetta, joten ehkä silloin ehdin tekemään jotain blogijuttujakin! Ihan ekaksi halusin nyt kuitenkin tulla julkasemaan nää vähäiset kuvat viime viikolta.. Kuvissa näkyykin mun järkyttävä juurikasvu hiuksissa, mikä onneksi huomenna korjataan, kun pääsen Nellin käsittelyyn pitkästä aikaa :-) Nyt taidan jatkaa iltaani pienen uskonnon kertauksen kanssa ja kohtahan ne Salkkaritkin jo alkaa! Koittakaahan jaksaa, kohta on tän vuoden kokeet suoritettu ainakin suurimmalla osalla!