PENKKARIT 2016

Melkoiset neljä päivää takana! Keskiviikkona oli potkiaiset ja koulun koristelu seuraavalle päivälle, torstaina itse penkkarit, perjantaina parit wanhat ja kuvaushommat, sekä Juulin yllärisynttärit. Lauantaina otettiin sitten jo vähän iisimmin, mutta eilen sitten lähdettiinkin Lahteen. Kyllä huomaa, että on tullut valvottua ja juhlittua, sillä univelkaa todella on.. 

Sitten postauksen varsinaiseen aiheeseen: PENKKAREIHIN! Vihdoin koitti meidän vuoro heitellä karkkia, huutaa, laulaa, sotkea naamoja ja kulkea kaupungin halki kulkueessa. Päivä, ilta ja yö olivat kokonaisuudessaan tosi ikimuistoisia ja superhauskoja! En ois voinut toivoa parempaa. Aurinko paistoi ja porukan naamoista todella huomasi, että lukiota oikeesti oli jäljellä nolla päivää! Mulla on jo nyt ikävä tuota fiilistä noiden ihmisten kanssa, vaikken ees vielä oo ehtinyt toipua päivästä.. Yksi elämäni parhaista päivistä takana! 


 


Itse olin siis tällä kertaa Nallepuhista tuttu Ihaa! Ebaysta hankittu puku oli musta nappivalinta, asu oli rento ja lämmin :-)Koko jengi koossa viimeisiä hetkiä Niin onnellinen!Oli kyllä huippua huomata, kuinka jokaikinen oli panostanut pukuun :-)Kamukuva Nasun kanssa