PERJANTAI HELSINGISSÄ

Moikka! Niin kuin taisin edellisessä postauksessakin mainita, eilinen päivä vietettiin siis Helsingissä. Ekaksi otettiin asiaksemme etsiä iTapsa -liike, jotta saataisiin mun kännykän akku vaihdettua. Sen etsimisessä menikin sitten pieni ikuisuus ja oltiin jo vähän kiukkuisia sitten kun se vihdoin löytyi. Noh, akku saatiin kuitenkin vaihdatettua ja sen jälkeen sitten mentiin syömään ja käymään nopeasti Stockmannilla, josta kotiutinkin MACIN osastolta reissun ainoan ostokseni. Puoli kuudeksi oltiin varattu Juhlapuku Bellaan sovitusaika, koska mun mekko oli vihdoin valmis haettavaksi :-) Mua vähän jännitti, että millanen siitä lopulta sitten tuli, mutta tykkäsin ihan älyttömästi, kun mekko saatiin mun päälle laitettua! Nyt on sitten lähes kaikki valmiina tuota suurta ja ihanaa prinsessapäivää varten, joten ei muuta kuin odottamaan helmikuuta :-) Loppuilta menikin sitten Hartwall-areenalla Kaija Koon seurassa ja hänkin hoiti hommansa älyttömän hyvin! Kiitos Jennille hyvästä seurasta ja upeasta synttärilahjasta 

Musta oli ihanaa päästä taas hetkeksi pois Kouvolasta vähän isomman kaupungin vilskeeseen. Helsingissä on jotenkin aina yhtä ihana käydä, vaikka siellä kaikki on jotenkin 'suurempaa'. Ihmisiä on paljon enemmän ja heillä näyttäisi kokoajan olevan kiire. Keskustassa kävellessä huomasi myös, kuinka tuolla panostetaan paljon enemmän vaikkapa jouluvaloihin, kuin esimerkiksi täällä mun kotikaupungissa. Nuo Stockan jouluvalot oli älyttömän ihanat ja olisin voinut jäädä kuvailemaan tuohon paikalle kauemmaksikin aikaa, mutta tällä kertaa aikataulu ei antanut siihen mahdollisuutta! 

Tämän viikonlopun 'teemana' on juhlistaa mun synttäreitä, joten sellaisella menolla jatkuu mun viikonloppu siis tänäänkin! Kohta tulee jo ensimmäiset apurit laittamaan kaikkea valmiiksi iltaa varten. joten munkin on aika pistää läppäri kiinni ja alkaa pikkuhiljaa valmistautumaan :-) Ihanaa lauantain jatkoa kaikille!