PERSOONALLINENKALENTERI.FI

Heissan! Olin aikaisemmin kesällä yhteyksissä Persoonallinenkalenteri.fi:n kanssa ja sain heistä ensimmäisen yhteistyökumppanini! Jokainen blogeja seuraava on varmasti kuullut tuosta kyseisestä nettisivustosta, eli sen ideana on siis saada mahdollisuus suunnitella juuri omanlainen kalenteri ja tilata se sitten itselleen. Voit valita haluamasi koon, kalenterin kansien tekstit/kuvat, sivujen sisällön ja värin ja kaikkea muuta... Lähes kaikki on siis itse päätettävissä! 

Mä sain ilmaiseksi suunnitella oman kalenterini ja kuvista näkee millaisen sain aikaiseksi. Lähes kaksi viikkoa sitten tilasin tämän yksilön ja tänään se sitten odotti mua postilaatikossa. Tykästyin tuohon heti ja nyt oonkin koko illan täytellyt sinne jos jonkinlaista tulevaa menoa! 

Ihana juttu tässä yhteistyössä on myöskin se, että pääsen hemmottelemaan teitä lukijoitakin pienellä arvonnalla. Jollain teistä on siis mahdollisuus voittaa itse suunniteltu kalenteri, mutta ensin teidän täytyy käyttää hetki tuolla alhaalla kommenttiboksissa.. Kerro omin sanoin millaisen kalenterin suunnittelisit (jos onni suosisi) ja muista jättää kommenttiisi myös sähköpostisi, jotta saadaan sitten voittajaan yhteyttä! 

Nyt täytyy jatkaa tuon kamalan läksypinon parissa, jotta viikonloppuna voi sitten pitää kunnolla hauskaa Helsingissä.. Olkaahan ahkeria ja osallistukaa arvontaan, palkinto on tarpeellinen juuri tähän ajankohtaan!