PIENET KUULUMISHÖPINÄT

Kävin perjantai-aamun enkun tunnin jälkeen pikaisesti Vero Modassa tutustumassa syksyn, sekä talven ihanan pehmoisiin ja ennenkaikkea lämpöisiin asusteisiin. Paikalla oli myös Ira, jonka moni teistäkin varmasti tunnistaa Live the life you love -blogin kirjoittajaksi. Itsekin hänen blogin pitkäaikaisena lukijana oli hauska nähdä ihan kasvotusten ja päästä rupattelemaankin pieneksi hetkeksi. Postauksen kuvista näättekin sitten millaiset asusteet on tällä hetkellä mun lemppareita! Ja kyllä, ennenkö porukka enempää huomauttaa, nuo käsineet on mulle isot :-D 

Koulussa alkoi uusi jakso alkuviikosta ja vaikka se edelleen on aika rento, on kursseissa silti nyt aika paljon enemmän tehtävää ja opiskeltavaa. Ehkä sen takia oonkin ollut nyt vähän väsynyt. Viime viikonlopun mökki-illan jäljiltä tulin myös pieneen flunssaan, millä on myös ollut vähän huonohkoa vaikutusta olotilaan. Onneksi kuitenkin voiton puolella ollaan, eikä kuumekaan ole noussut ollenkaan.
Tuo toisiksi viimeisimmän postauksen aihe on herättänyt teissä lukijabloggaajissa kivasti intoa niin mun, kuin Inkankin blogissa. Ollaan samalla vähän yllättyneitä, kuin onnellisiakin siitä, sillä molemmat vähän pelättiin, että homma kaatuu jo ensi metreillä osallistujien puutteen takia. Onneksi kuitenkin yllätitte meidät ja kommenttiboksit täyttyi bloggaajien whatsapp - ryhmästä kiinnostuneiden kommenteista. Ei olla nyt muutamaan päivään Inkan kanssa puhuttu asiasta, joten infotaan kyllä sitten vähän myöhemmin miten tää tästä lähtee liikkeelle :-)

HUIVI, KÄSINEET & HATTU Vero Moda

Tämäkin viikonloppu on jo melkein ohitse, mutta onneksi sain viettää sen rauhallisissa merkeissä ja hyvässä seurassa. Rento oleskelu ja kokkailu teki hyvää ja huomisaamuna sitä ollaankin sitten taas valmiita uuteen viikkoon. Täällä meilläpäin on vielä yksi kouluviikko ja sen jälkeen koittaa odotettu ja ennenkaikkea ansaittu syysloma! Sitä ootellessa jatkan nyt äikän kurssin parissa.. Palataan me toivottavasti jo alkuviikosta :-)