PIENTÄ HIUSKRIISEILYÄ

Kuten ehkä oon aiemminkin täällä maininnut, oon jo puolentoista vuoden ajan miettinyt tekeväni hiuksilleni jotain ''radikaalimpaa''. Esteinä ovat olleet niin viime vuotiset wanhojen tanssit, kuin tämän vuoden mahdolliset ylioppilasjuhlatkin, sillä toki moniin kampauksiin tarvitaan paljon massaa eli pidempää tukkaa. Ajatuksissa on siis ollut tämä long bob -leikkaus, mutta ainakin toistaiseksi oon vielä joka kerta poistunut kampaamosta tutun ja turvallisen hiuspituuden kanssa! 
Viime aikoina oon alkanut miettimään asiaa vielä aiempaa enemmän. Mulla oli pienempänä aikalailla juurikin pitkä polkkatukka, mulla silloin vihasin sitä ihan hirveästi ja aloitinkin lopulta kasvatusprosessin, millä tiellä ollaan edelleen. Ajat kuitenkin muuttuvat ja nyt oon ihan myyty! Vaikka todella monella ihmisellä tuo hiusmalli näyttää älyttömän ihanalle, pelottaa kuitenkin, ettei se sopisi mulle. Tottakai silloin ratkaisu voisi olla hiuspidennykset, mutta en oo ikinä kuvitellut jaksavani alkaa säätämään lisäkkeiden kanssa, koska en muutenkaan ole mikään expertti ulkonäköön liittyvissä jutuissa. Toinen juttu mikä vielä jarruttelee, on polkkatukan kiinni saaminen. Oon nimittäin sellaista tyyppiä, että tykkään muunmuassa kotona pitää hiuksia kiinni, jolloin ne ovat pois tieltä. Ja sama juttu myös esimerkiksi urheillessa. Kuvat: Pinterest


Nykyistä lyhyempi hiusmalli helpottais kieltämättä arkea kovasti: hiustenpesussa ja etenkin -kuivaamisessa ei menis niin tuhottoman kauan, myös esimerkiks kiharrus helpottuisi ja nopeutuisi ja samalla saisin sitä kauan kaivattua vaihtelua.. Ja tietysti latvojen isompi leikkaus tekis hyvää itse hiuksillekin. Ylppäreiden jälkeen mun on kyllä pakko harkita tätä asiaa vielä kovemmin, kun ei tarvii hetkeen miettiä mitään kampauksia. 

Samaan aikaan haluaisin olla super pitkähiuksinen, mutta samalla taas kuvien mukainen reilusti lyhyempi malli houkutteli kovasti.. Miksi tää on niin vaikeeta?