PIKKU SNEAK PEEK MUN KODISTA

Vihdoin mun uusi koti on saatu ees jotenkin sellaiseen kuntoon, että voin vähän avata sitä teillekin! Toki paljon puuttuvia pikkujuttuja on vielä, ja esimerkiksi verhot uupuu kokonaan koko kämpästä.. Mutta eiks se niin mee, että hiljaa hyvä tulee? 

Kämppä on tosiaan kaksio, joten tilaa on kyllä yksinasumiseen reilusti. Lahden keskustaan, sekä mun koululle matkaa on muutama hassu kilometri, enkä oo ainakaan toistaiseksi kokenut sitä mitenkään ongelmaksi. Sijainti on kiva myös sen osalta, että läheltä löytyy muunmuassa muutama ruokakauppa, leipomomyymälä, Kotipizza ja apteekki.   

Tämä sisustustarra olohuoneen seinässä oli asunnossa valmiina ja tykästyin siihen heti asuntonäytössä. Kuten kaikki mut tuntevat tietää, rakastan kaikenlaisia quoteja, joten todellakin halusin jättää tuon seinään. Se tuo musta muutenkin kivaa pikkulisää tuonne olkkariin, kun en oo vielä ehtinyt miettiä esimerkiks jonkunlaisen taulusysteemin hommaamista. 

Makuuhuoneen paras juttu on ehdottomasti tuo Jyskin ihanan iso peili! Kotikotona asuessani mun huoneeseen ei ikinä mahtunut kokovartalopeiliä, joten on ihanaa nyt omistaa sellainen. Peilin yksityiskohdat on myös musta tosi kauniit.  

Sain tällaisen ihanan yksityiskohdan mun kotiin Vivekalta tuparilahjaksi, kun hän oli täällä viime viikonloppuna käymässä. Tuparit saa kyllä vielä odottaa, mutta lahja oli tosi mieluinen ja kyseinen kyltti pääsikin roikkumaan keittiön seinälle.  

 Keittiön valkoiset kaapistot ja valoisuus muutenkin on mun yksi lempparijuttu koko asunnossa. Keittiön koko on myös tosi kiva, sillä sinne mahtuu helposti ruokapöytä. 

 Tyynyjä oon saanut hamstrattua jo ihan kivan kasan. Nuo kaksi harmaata tuli sohvan mukana ja valkoiset ''ruusukuvioiset'' tyynynpäälliset ostin äskettäin H&M Homesta. Tuo yksittäinen vaaleanharmaa tyyny taas kuului Vivekan tuparilahjaan ja se sopiikin tuohon älyttömän hyvin :-) 

Vessan tai eteisen kuvaamisen jätin toiseen kertaan niiden huonon valon takia.. Täytyy joskus myöhemmin yrittää saada niistäkin jonkunlaisia kuvia. 

Miltäs mun koti teidän silmään näyttää tällaisten pienien sneak peek -kuvien perusteella?