PITKÄSTÄ AIKAA

Heippa pitkästä aikaa! Mun ei ollut missään vaiheessa tarkoitus jättää blogia syrjempään mun elämästä melkein koko elokuuksi, mutta jotenkin päivät vaan vieri, enkä avannut blogia. Nyt kuitenkin ollaan taas takaisin näiden juttujen äärellä täynnä uutta intoa ja monta muistoa rikkaampana.

Mitä kaikkea mulle sitten onkaan tapahtunut lähiviikkoina? Noh, oon muunmuassa viettänyt omia läksiäisiä ja kaverin tupareita, pakannut kaikki kimpsut ja kampsut muuttolaatikoihin ja asettunut Lahteen, käynyt kampaajalla, syönyt laittoman paljon herkkuja, ravannut Ikeassa pariin otteeseen, viettänyt älyttömän hauskan viikonlopun pikkuporukalla Helsingissä, yrittänyt olla shoppailulakossa, nähnyt pari ihanaa auringonlaskua ja nauttinut kesän viimeisistä hetkistä. Just nyt oon erittäin onnellinen, siitäkin huolimatta, että tänään jouduin hyvästelemään yhden mun lempparitytöistä (joka näkyy myös allaolevissa kuvissa ♥), koska hän karkaa Ranskaan melkein koko loppuvuodeksi.. Tiedän kuitenkin, että Tuulilla tulee olemaan upeet neljä kuukautta, enkä malta odottaa kuulla niistä pian lisää :-) 

Uudet tuulet todella puhaltaa mun lähipiirissä lähestulkoon jokaisella itseni mukaan lukien, Tosi moni kaveri on jo muuttanut tai pian muuttamassa opiskeluiden tai muiden syiden takia niin lähikaupunkeihin kuin kauemmaskin jopa Suomen ulkopuolelle. Muutenkin tää syksy tuntuu olevan nimenomaan muutosten aikaa. Mä oon tällä hetkellä Kouvolassa yötä, mutta torstaina myös mullakin alkaa koulu. Se tuntuu hassulta, jopa vähän oudolta tuon  kevään lukuloman jälkeen. Uskon kuitenkin, että rutiinit tekee taas hyvää, kunhan pääsee kunnolla arkeen kiinni ja tutustuu uuteen ympäristöön, sekä kouluun ja ihmisiin siellä. 

Nyt on kuitenkin siirryttävä muiden juttujen pariin, ennenkö tästä läppäristä loppuu akku (jätin nimittäin laturin lahjakkaasti Lahteen...) Toivon mukaan palataan heti huomenna elokuun kännykkäkuvien parissa!