PITKÄSTÄ AIKAA TÄÄLLÄHeippa! Hups, viime postauksesta taitaa olla aikaa lähelle kuukausi. Monta kertaa oon yrittänyt tulla tänne postausta alottelemaan, mutta sitä vaikeampi on aloittaa, mitä kauemmin täältä on ollut poissa... Nyt kuitenkin oon tässä tätä kirjoittamassa, koska tälle lauantai-illalle ei muita suunnitelmia nyt ole, eikä tuskin tulekaan.
En oikein tiedä mistä tapahtumista mä tänne kertoisin. Kaikenlaista kivaa ja ei niin kivaa on tapahtunut ja toki seassa on ollut myös sitä ihan perusarkeakin, luojan kiitos! Ollaan pidetty tyttöjen kanssa leffailtaa, oon käynyt hoitamassa parini kanssa wanhojen pukujuttuja Helsingissä, oon aloittanut pienen pikaruokapaikoissa käymislakon, ollut elämäni ekaa kertaa keilaamassa & seinäkiipeilemässä, aloittanut valmistautumaan jo seuraavaan koeviikkoon, sekä viettänyt isänpäivää ja paljon muuta! :-) Enemmän mun tekemisistä kerron vaikkapa sitten, kun väsäilen taas postauksen kännykän kuvista (toivottavasti tässä lähipäivinä!).
Kohta on alkamassa vuoden yksi kivoimmista ajoista heti kesän jälkeen, nimittäin joulukuu! Se tulee sisältämään paljon kivoja juttuja, ainakin yksi kiva konsertti, mun synttärit, lahjojen ostamista ja sitten tietenkin se joulu ja lopuksi vielä uusi vuosi! En malta odottaa, että koeviikko saadaan alta pois ja voidaan siirtyä hymyssä suin joulukuuhun :-) Aika menee niin nopeesti, wanhojen tanssitkin lähestyy päivä päivältä!
Mulla ei oikeestaan oo nyt muuta tähän väliin, kuhan vaan tulin kertomaan, että hengissä ollaan! Voisin vaikka seuraavaksi alkaa väsäilemään muutamia postauksia valmiiksi ja sitten saunaan rentoutumaan :-) Kivoja lauantain jatkoja sinne!