PIKAISET KUULUMISET

Nämä syysloman jälkeiset pari viikkoa ovat olleet tosi kiireisiä varsinkin koulun kanssa. Vielä loman lopulla valiteltiin, kuinka vähän hommia koulun suhteen on jouduttu tekemään, mutta miten kävikään... Heti ensimmäisenä koulupäivänä uusien kurssien alettua saatiin kasapäin kaikenlaisia tehtäviä; esseitä, ryhmätöitä ja etenkin luettavaa. Sitä saa mitä tilaa.. Oma pää on ollut vähän pyörällä kaikesta hoidettavista jutuista ja siitä, missä on pitänyt olla milloinkin ja minkä ryhmän kanssa. Nyt kuitenkin ollaan päästy hyvin alkuun, eikä oo enään suurempaa paniikkia ilmassa! 

Mun isänpäiväviikonloppu alkoi perjantaisen koulupäivän jälkeen Kouvolaan matkustamisella. Ilta hujahti nopeasti koriskatsomossa, jonka jälkeen olin ihan poikki ja nukahdinkin yllättävän ajoissa. Lauantaina pyörittiin vähän kaupoilla ja käytiin katsomassa lätkää. Illalla oli suunnitelmissa koota meidän kolmen hengen ''porukka'' taas kasaan ekaa kertaa mun läksiäisten jälkeen, mutta ei saatu aikatauluja yhteen.. Lauantai-ilta siis muuttuikin sitten rauhalliseksi koti-illaksi. Sunnuntaina iskän muistamisen jälkeen käytiin porukoiden kanssa hautausmaalla ja suunnattiin myöhemmin vielä brunssille. Pienten päikkäreiden jälkeen oltiin vielä katsomassa korista. Siinäpä se viikonloppu sitten hurahtikin lähinnä urheilukatsomossa ja rauhallisissa tunnelmissa :-)

Koska tämä maanantai oli vielä vapaa koulusta, saavuin Lahteen vasta aamulla. Koko päivä meni laukkuja puratessa, tiskejä hoitaessa, pyykkien pesussa, koulujuttujen teossa ja ruoanlaitossa, sekä koko kämpän siivouksessa! Nyt kirjoittelen tätä postausta, vedän iltapalaa mahaan ja ajattelin alkaa lueskelemaan pitkästä aikaa kunnolla muiden blogeja.

Tällasta siis kuuluu mulle tällä hetkellä... Toivottavasti teillä on alkanut viikko yhtä hyvin :-)