PRINSESSAPÄIVÄ LÄHESTYY

Vanhojentanssipäivä lähestyy kovaa vauhtia ja tällä hetkellä siihen on aikaa 17 päivää! Tanssit alkaa vähitellen luonnistumaan ja jäämään muistiinkin, mutta vielä on vähän treenattavaa ja tsempattavaa ennen kuin tuo (toivottavasti) ihana päivä saa vihdoin koittaa :-)

Parinahan mulla on siis Aleksi, jos joku ei vielä sitä tiennyt. Vaikka hän ei olekaan meidän koululainen, saatiin järkättyä aikataulut sun muut jutut sillälailla nappiin, että Aleksi onnistuu pääsemään harjoituksiin ja mun kanssa sitten tanssimaankin silloin varsinaisena tanssipäivänä. Toki tuon toisen osapuolen työt hankaloittaa vähän, mutta hyvin ollaan selvitty loppusuoralle asti!

Mähän en siis ikinä ole ollut oikeestaan mikään tanssijatyyppi, mulla kestää hetki, ennenkö opin joitakin vähän hankalampia tai monimutkaisempia askeleita. Oon luonteeltani myös sellainen, että jos en heti opi jotakin juttua, niin turhaudun ajoittain tosi nopeasti ja sitten ei enää huvita mikään. Just esimerkiks näidenkin asioiden takia oon tosi ilonen, että mun tanssipari on tuttu ja turvallinen ja sellanen, kuka ei menetä mun kanssa heti hermoja! Aleksi on mulle paras pari, jonka oisin ikinä voinut saada :-)

Tän postauksen ideana on vähän kertoa teille mitä tuleman pitää: miten meinaan mun hiukset kampaajalla laitattaa, millaiset meikit & kynnet haluan tansseihin ja entä kengät, sekä korut ja itse mekko. En tiedä kiinnostaako teitä tämän tyyppinen postaus laisinkaan, mutta musta tämä oli hyvä idea ja kiva tapa fiilistellä tulevaa prinsessapäivää vähän etuajassa!


OSA KUVISTA WEHEARTIT:STÄ    


Mulle hiukset on ollut suhteellisen kauan iso osa mua. Tarkoitan tällä siis sitä, että silloin kun on hyvä hiuspäivä, on mulla yleinen fiiliskin paljon parempi, kuin mitä silloin, kun tiedän hiukseni olevan huonosti. Luonnollisesti haluan siis myös tällaisena erityisenä päivänä panostaa mun kampaukseen ja siihen, että tykkään siitä!

Koekampaukseen on aika jo varattu, eikä mulla oikeestaan edes ole kunnollista visiota siitä, millaisen kampauksen mä haluaisin tanssipäivälle. On kamalan vaikeaa valita, haluanko hiusten olevan nutturalla vai sitten auki jotenkin nätisti! Molemmissa vaihtoehdoissa on puolensa ja se tekee valinnasta vielä vähän vaikeampaa :-D  Tavallaan oon alkanut kallistua nutturan puolelle, mutta toisaalta... Noh, täytyy kysäistä millaisia ideoita kampaajalla on!


Oon päättänyt myös, että meen otattamaan geelikynnet eräälle mun ystävälle (terkkuja Juuli!!) ja jotain noihin kuvien kynsiin viittaavaa ajattelin pyytää Juulia mulle loihtimaan. Jonkunlaista glitteriä ois siis luvassa kynsien osalta, saa nähdä mihin lopulta päädytään. Omassa mielessä on ainakin hetken aikaa pyörinyt hopea ja glitteri yhdistelmänä, joten ehkäpä jotakin sellaista? Ihanaa saada kivat kynnet pitkästä aikaa :-)
Kuten varmaan jokainen mua yhtään tunteva tietää tai on huomannut, mulla ei yleensä nää mitään ihmeellisempiä meikkejä mun nassussa. Tykkään luonnollisesta meikistä, mutta aina välillä on ihanaa, kun joku taitava meikkaa mut mun puolesta! Senpä takia (ja oman meikkaustaidon puuttuessa) meen ihan ammattilaisella meikkiin ja oon siitä ratkaisusta tosi iloinen. Koemeikissä kävin viime viikolla ja ideoitiin yhdessä mulle sopiva, ihana meikki :-) Siitä tuli just sellanen, millasta oisinkin toivonut. Ripsienpidennyksetkin pistetään mulle vielä tanssiviikon alkupuolella, joten nekin tuo oman lisänsä meikkiin! Koko loppupäivä koemeikin jälkeen menikin sitten hymy korvissa ammattilaisen kädenjälkeä ihaillen! Oi oi, kyllä mäkin vielä joskus tässä asiassa kehityn..Kengät mulla on vaatekaapissa odotelleet käyttöönottoa jo loppusyksystä lähtien, kun löysin kivat ballerinat Sokkarin alennuksista. Mulla ei siis tulla näkemään mitään hillittömiä korkoja, vaan mukavuudenhaluisena valitsin ballerinat, koska koin niiden olevan mulle parempi vaihtoehto. Kyllä se mekon päälle astuminen onnistuu multa ihan hyvin niilläkin, haha :-D

Koruja en oo vielä edes hankkinut, mutta jonkunlainen mielikuva pyörii päässä jo valmiiksi. Ajattelin ehkäpä tulevan viikonlopun aikana käydä kurkkaamassa Glitterin tarjonnan, jospa sieltä löytyis jotakin mieleistä tähän pulmaan ratkaisuksi! Muutaman kerran oon käynyt siellä jo pyörimässä tanssipäivä mielessä, mutta vielä mitään ei oo mukaan lähtenyt. Sen oon kuitenkin päättänyt, etten mitään kovin näyttävää tai isohkoa kaulakorua tahdo. Muu onkin sitten vähän vielä auki!

 

Tanssimekko - tuo monelle varmasti tärkein ja eniten päätä vaivannut tekijä tansseissa! Musta tuntuu, että mä taisin olla yksi niistä onnekkaista, joka hetken sovittelun jälkeen tiesi heti, mitä mekoltaan hakee ja haluaa. Koko etsimisprosessin aikana mä sovitin vain ja ainoastaan noita kollaasissa näkyviä mekkoja, lukuunottamatta sitä neljättä yksilöä, jonka lopulta valitsin. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä   En kuitenkaan halua paljastaa mun mekosta vielä yhtään mitään, en pienintäkään yksityiskohtaa. Se pysyköön salaisuutena perjantaihin 13.helmikuuta asti! 

Hieman normaalista poikkeavaa postausta tähän väliin, mitäs piditte? Jos jollain aiempana vuotena vanhat tanssineella on antaa mulle jotain vinkkejä, niin sana on vapaa! :-)