RAKAS JOULUPUKKI

Pikkuhiljaa alkaa olemaan taas se aika vuodesta, kun pohditaan läheisten joululahjoja ja juostaan niiden perässä pää kolmantena jalkana ympäri kauppoja. Koska monissa blogeissa on jo näkynyt saman tyylisiä toivekollaaseja, päätin mäkin hoitaa osani tästä :-) Tässä siis omia lahjatoiveitani lähestyviin synttäreihin ja itse jouluun!  

dear santa 2016
 
 

1. Oon lähiaikoina taas ruvennut kiertelemään enemmän kauppojen meikkiosastoja ja itseasiassa eilen teinkin vähän isomman kosmetiikkatilauksen synttärilahjaksi. Tilaukseen kuului mm. tuo Nyxin highlight & contour paletti, joten ehkä vähän hassua oli laittaa se vielä tähän... :-D No mutta kuitenkin, tuo Urban Decayn silmämeikin pohjustaja sävyssä Eden ois huipputäydennys mun meikkipussiin, sillä ihastuin siitä aiemmin saamaani testeriin täysin! 

2. Kesästä saakka oon haaveillut Calvin Kleinin collegepaidasta, mutta sen hinta ei oo saanut mua ikinä kiikuttamaan sitä kassan kautta kotiin asti.. En oo sataprosenttisen varma haluaisinko kyseisen paidan mustana vai harmaana, mutta molemmista tykkään kyllä paljon. Tähän samaan syssyyn voisin mainita nuo Adidaksen juoksutrikoot, jotka ois nekin toivottu lisä mun urheiluvaatteiden joukkoon. 

3. Ei oo varmaan olemassa montaakaan Iittalan astiaa, josta en tykkäisi, mutta tällä hetkellä erityisesti houkuttelisi Iittalan Essence valkoviinilasien täydennys, sekä tuo ihanan ajaton ja kaunis kirkas Aalto -maljakko

4. Herkullisen tuoksuiset suihkugeelit ja vartalorasvat piristää päivää varmasti! Sokoksella on monet kerrat tullut hypisteltyä ja tuoksuteltua Philosophy -merkin tuotteita. Myös Bodyshopin ihonhoitojutut ovat ihania, vaikkei mulla tällä hetkellä ole enää käytössä mitään heidän aineitaan. 

5. Tuntuu, että tosi moni kaveri, tuttu tai vähän tuntemattomammatkin on just nyt pian lähdössä reissuun tai kovasti suunnittelemassa sellaista.. Mun kaltaisen opiskelijan budjetin takia sellaiset pläänit jää tällä hetkellä vain haaveiluksi, joten tietenkin raha tai lahjakortit matkustushaavetta tukemaan on enemmän kuin tervetulleita. Toki lahjakortit myös esimerkiksi vaatekauppoihin on aina kivoja yllätyksiä. 

6. Tämä toive on tainnut pyöriä näillä mun joulupukin kirjelistoilla ennenkin, mutta vielä se ei ole löytänyt tietään mun luokse. Nimittäin Daniel Wellingtonin rannekello, hopeisella kellotaululla ja mieluiten just tuollaisella kuvassa näkyvällä rannekkeella. Vaikka mulla on tälläkin hetkellä superkiva kello, ois tuollainen kivan erilainen verrattuna aiempaan. Rakastan kyseisen merkin kelloissa myös tota rannekkeenvaihto mahdollisuutta, tosi kätevä ominaisuus! 

7. Ekaan omaan kämppään muutettuani sisustusinto ei todellakaan ole laskenut. Päivittäin mun päässä pyörii uusia ideoita ja houkuttelevia hankintoja ja tämä toive onkin yksi niistä. Nimittäin Fatboyn säkkituoli (voiko tuota sanoa sellaiseksi?) valkoisena tai harmaana! Mulla on tälle valmiina jo oiva paikka, mutta melko suolaisen hinnan takia hankinta on jäänyt vain idean tasolle. 

 

Entäs siellä puolen ruutua, onko teillä mitään samoja toiveita mun kanssa? :-)