SNAPCHATISTA (@petralaherto)

Pitkästä aikaa saatte taas nähdä mitä mun snäpissä on tapahtunut mm. kesällä ja nyt alkusyksystä! En tietenkään kaikkia snäppejä tähän postaukseen voinut mitenkään laittaa, mutta yritin valita omasta mielestäni kivoja sellaisia. Kesäaikaan olin ehkä normaalia aktiivisempi Snapchatin puolella, mutta oon kyllä päivitellyt paljon myös nyt alkusyksystä esimerkiksi tästä kaikesta uudesta, mitä oon saanut Lahdessa ja uudessa koulussa kokea. Mut muuten löytää kyseisestä sovelluksesta nimellä @petralaherto, jos joltain on mennyt ohi :-) Let's go!!  

Toukokuun alkupuolella matkattiin muutamiin pääsykokeisiin. En kuitenkaan päätynyt kumpaankaan noista paikoista, josta oonkin näin jälkikäteen ajateltuna erittäin onnellinen! // Kauan odotettu, ikimuistoinen päivä. Saisimpa vaan kokea ton uudestaan... :-) 

Ihana lämpö ja aurinko!! Hieman kaipaan noitakin päiviä.. Vaikka on tää syksykin osoittautunut taas ihan kivaksi.  // Herkkubrunssilla porukoiden kanssa. 

Artun läksiäisiä juhlistamassa heinäkuun ekoina päivinä :-) Älyttömän hauska ilta kaikesta huolimatta, haha.. // Odotetut tuliaiset laivalta! 

Pizzaperjantai! // Ilonen mä näköjäään.  

Toinen iloinen mä, ja ihan syystäkin :-) // Erittäin pitkästä aikaa pesäpalloa katsomassa.  

Löydettiin tuttuja Summer Upista :-) // Oli kyllä ihan huippua voittaa parit liput tuonne festareille. Heittämällä yks kesän parhaista muistoista. 

Festareiden jälkeen koittikin ihanan pojan ristiäiset ja kuvaushommat siellä. Vaikka väsyttikin, oli ilo päästä paikalle juhlaan mukaan. // Juulin kanssa herkuttelemassa :-)  

 Kaksi asuntonäyttöä riitti mulle ennen ''sen oikean'' löytymistä! Ja täällä ollaankin viihdytty tosi hyvin. // Tavaroiden paikalleen laittaminen oli kyllä tosi iso työmaa, mutta luojan kiitos se on jo ohi. 

Vika kerta pitkään aikaan tuon neidin kanssa :-( // Kotikotiin lähdössä eräs perjantai-iltapäivä!  

Perjantai-illan viettoa Mariannalla. Juttujen tasosta kyllä huomas, että vähän väsytti.. :-D Levoton meininki. // Eräs ilta lähdin tutkimaan taas tätä mun lähimaastoa ja ihan tuosta läheltä löysinkin kivoja lenkkipolkuja ja upeita maisemaspotteja!! Ja osuin kaikenlisäksi paikalle just auringonlaskun aikaan, vaikka kuva ei annakkaan sille ehkä ihan oikeutta.

Pieni rakkaani, jota on just nytkin ihan kamala ikävä... // Huomenna perjantaina tosiaan koittaa ensimmäinen tentti. Onneksi se kuitenkin tehdään ryhmissä, niin ei oo niin kovaa stressiä asiasta.  

Ekaa kertaa ulkoiluttamassa (merkittömiä) haalareita ;-) Fuksipiknik oli meidän eka yhteinen opiskelijatapahtuma, ja ilta oli törkeen hauska. Tutustuttiin lisää omaan luokkaan, sekä myös muihin fukseihin. // Nooh, sitten koitti ne itse fuksiaiset, jota varten oltiin hankittu kaikenmaailman krääsät :-D Teemana oli fantasia ja meidän jengi pukeutuikin sitten keijuiksi. Tuo ilta oli musta vielä onnistuneempi, kuin piknik! Kierreltiin erilaisia rasteja ja suoritettiin mitä hulluimpia tehtäviä! Näätte varmaankin lisää kuvia sitten tän kuun kännykkäkuvapostauksissa. Pakko kyllä myöntää. että tota glitteriä löytyy edelleenkin mun hiuksista... 

Eilisiltana suunnattiin osan luokasta kanssa syömään ja yksille Amarilloon. Oli niin kylmä, että mun oli pakko laittaa talvitakki... :-D // Mansikkamargariitasta on tullut ihan mun uus lemppari! Tuossa odoteltiin aivan sairaan nälkäisinä meidän burgereita..