SNAPSHOTS

Syysloma alkoi ihan virallisesti tänään, eikä mulla oo vieläkään mitään suunnitelmia keskiviikkoista ajotuntia lukuunottamatta. Tänään oli tarkoitus suunnata Lahteen, mutta harmiksemme tällä kertaa kaikki ei mennyt ihan niin kuin oli tarkoitus. Pläänien peruuntumisen takia päätinkin sitten istahtaa läppärin ääreen ja jakaa teille nämä lähiaikojen sekalaiset kuvat pienen höpöttelyn kera.

Tällä hetkellä haluaisin säästää rahaa, mutta silti ostoslistalla on hirmu määrä kaikenlaista: talvikengät, nahkahanskat, farkut, meikkejä... Ja lista vois jatkua ikuisuuksiin. Rahan säästäminen ja kamala shoppailuhimo ei kuitenkaan oo niitä ainoita hankalia yhtälöitä mun päässä. Kaipaisin nimittäin kamalasti menoa ja meininkiä tälle lomaviikolle, mutta eilen havahduin siihen, ettei oikein mitään voi tehdä ilman rahaa.. Ärsyttävää! Oon niin kateellinen niille, jotka viettää lomansa ulkomailla.




No, tän syysbreikin aikana aattelin kuitenkin käväistä yllä näkyvissä maisemissa lenkkipolulla ainakin muutaman kerran. Kaikenlainen urheilu on taas vähän jäänyt, oon kai vaan niin laiska. Haaveilen silti kuitenkin salille paluusta, mutta kun se aloittaminen on vaan niin vaikeeta. Ehkä vielä ennen lumentuloa yritän liikkua tuolla ulkosalla ja sitten talven tullen siirtyä kuntosalille. Katsotaan, katsotaan! Yritys on kova, kuhan sais motivaatiota taas vähän ylöspäin.



Inkan kanssa sovittiin myös, että se Whatsapp - ryhmä pyritään saamaan pystyyn tän viikon aikana. Valitettavasti meidän on kuitenkin pakko karsia halukkaita vähän pois, koska tarkoitus oli alunperinkin löytää samanhenkisiä ihmisiä ja nimenomaan meidän kaltaisia lifestyle-bloggaajia, eikä niinkään fitness tai heppabloggaajia.  Uskotaan nimittäin, että tästä saa enemmän irti juurikin saman tyylisiä blogeja pitävät. Mutta ryhmäläisille infoillaan sitten toivottavasti tällä viikolla vähän myöhemmin lisää :-) Malttakaa siis vielä hetki!




Haluan muuten kiittää teitä muutamia edelliseen postaukseen ideoita heittäneille, sain teiltä kivoja, varteenotettavia ideoita! Jo ensimmäisen toiveistanne aion toteuttaa tässä ihan lähipäivinä, mahdollisesti jo huomenna :-) Postausideoita ei kuitenkaan ikinä voi olla liikaa, joten otan niitä edelleen vastaan TÄÄLLÄ!




Nyt alkaa jo nälkä kurnia vatsassa, joten taidan ryhtyä ruoanlaittohommiin! Aion tänään myös katsoa vähän lisää myytäviä vaatteita facebookkiin, joten kannattaa myöhemmin käydä katsomassa mun tililtä Petra Laherto jos joku vaatekappale sattuisi kiinnostamaan. Kuitenkin nyt sanon teille hyvät maanantain jatkot, mä palaan toivottavasti jo huomenna!