SYKSYASU

Lopulta isoksi stressinaiheeksi koitunut terveystiedon yo-koe on vihdoin ohi ja oon siitä todella onnellinen! Rehellisesti sanottuna mä jopa pelästyin vähän ensimmäistä kertaa koepaperia vilkaistessa, sillä se vaikutti ensisilmäyksellä ihan ylitsepääsemättömän vaikealta. No, helpoksi se ei muuttunut missään vaiheessa tuota viisituntista urakkaa, mutta silti sain tehtyä suht rauhassa kaikki kuusi esseevastausta ja aikaakin jäi vähän reilu tunti. Nyt sitten vaan ootellaan alustavia pisteitä, jotka saadaankin tietää loppuviikolla! 

Kokeen jälkeen perjantaina olin tosi väsynyt, mutta jotenkin ihmeen kaupalla sain itseni laitettua ja sitten jo lähdettiinkin Nellin kanssa erään kaverin synttäreille. Ilta oli tosi hauska ja jälkeenpäin olin iloinen, etten jäänyt väsymyksen takia kotiin :-) Lauantaina olikin sitten shoppailupäivä ja kotona vieteltiin iskän synttäreitä! Sunnuntai meni tasantarkkaan sille tyypillisellä tyylillä, eli kotona rauhassa makoillessa. 

Tänä aamuna kävin koululla tekemässä äikän kokeen ja sen jälkeen pääsinkin jo kotiin. Myöhemmin iltapäivällä pyysin äitiä ulos ottamaan musta muutamat kuvat nopeasti ja näistä tulikin musta ihan onnistuneita. Tykkään tuosta asusta ihan hirmusti ja aionkin pukea sen seuraavaksi kaupungille lähtiessäni, jos kylmyys ei ehdi vielä yllättää! 


PAITA ?? KARVALIIVI Vero Moda FARKUT Bikbok LAUKKU Only 

KENGÄT Vagabond RANNEKELLO Esprit