SYKSYN KUVIA PUHELIMEN SYÖVEREISTÄ[1] Rakas karvaturri unilla tutussa ja turvallisessa sängyssä! [2] Väsynyt lukiolainen rankan koulupäivän jälkeen vihdoin kotona.. Täällä aletaan olemaan jo hieman loman tarpeessa, joten oon tosi iloinen sen alkaessa viikon päästä :-) [3] Jonkun aikaa sitten kampaamolla katselemassa miten melkein hiusalan ammattilainen hoitaa hommansa. Tuolla kertaa oli vuorossa Aleksin hiukset! [4] Rauhallinen perjantai-ilta kotona hyvän ruoan kera. Ai että!

 


[1,2,3,4] Marjutin 18-vuotis synttäreitä viettämässä muistaakseni reilu kuukausi sitten! Kaikenkaikkiaan oli tosi hauska ilta kivojen tyyppien kera :-) Oli myös pitkästä aikaa kiva pistää hame päälle!

 


[1] Synttäreiden jälkeisenä päivänä olin näiden kahden herran kanssa hetken ennen kotiin lähtöä :-) [2] Kuvailua shoppailureissun lomassa.. Kuvasta huomaa, kuinka sekaväriset mun hiukset oli ennen kampaajalle menoa.. [3] Rakastan Spice icen jäätelöannoksia! Mun lemppari on pyörremyrsky ja otankin sen melkein aina :-D Niiiin hyvää! Ainut miinus on se, että noi on tosi kalliita :-( [4] Pusuhetki Oskun kanssa haha 
[1&2] Mummua taivaalta vastaanottamassa :-) Täällä ollaan edelleen ihan fiiliksistä tuosta! Jos joltain on mennyt tää juttu ohi, niin enemmän kuvia ja juttua aiheesta löytyy klikkaamalla TÄSTÄ! [3] Eräs maanantai aamupalalla Picnicissä kera Jennin, Maijan ja Eetun. Oli muuten tosi hyvä aloitus päivälle :-) [4] Lenkille lähdössä hymyssä suin! Viime viikolla olin lenkillä kahtena aamuna jo ennen seitsemää.. Niiden jälkeen oli aika hyvä fiilis ja energiaa riitti vielä koulupäiväänkin.

 

[1] Kuvaushommiin lähdössä vielä silloin, kun ulkona tarkeni ilman takkia.. Ne säät kelpais kyllä edelleen! [2] Aamupalaa sängyssä eräs sunnuntai-aamu :-) [3] Syksyvaatteiden metsästystä part 123403 ja vihdoin löytyikin jopa jotakin! Sen kunniaksi käväistiin vielä Coffarissa herkuttelemassa. Super hyvää! [4] Nopesti käytiin myös katsomassa pesispeliä porukoita venaillessa. Tuli tosi nostalginen fiilis, koska pienempänä vietin tuolla tosi useita viikonloppuja aina kesäisin katselemassa mun kummin joukkueen pelejä tai muita! Ihan pienenä kävin myös itse pesiskoulussa, mutta se ura jäi kuitenkin hyvin lyhyeksi..

 

[1] Yksi söpöimmistä koirista mitä oon ikinä nähnyt!! Iso aaws.. [2] Minä viime tiistaina ekojen wanhojen tanssitreenien jälkeen. Niistä jäi kyllä tosi hyvä fiilis, vaikka etukäteen vähän jännittikin :-) [3] Pyöräilyä keskustasta kotiin aurinkoisessa säässä.. [4] Pientä herkuttelua ja rentoutumista Cosmopolitanin kanssa.. Tuossa vaiheessa taisi olla ihan ansaittukin lepohetki!

 

[1] Uuden ihanan treenipaidan sovittelua! Tää oli tosi tarpeellinen ostos, koska tosiaan liikuntaa tulee harrastettua nyt tässä jaksossa oikeestaan joka päivä. Ja ainahan tuollaiselle ihanan pinkille paidalle on kaapissa tilaa ;-) [2] Tummempaa tukkaa vihdoin ja viimein! Tässä hiusvärissä mä viihdyn kaikista parhaiten, se on todettu monet kerrat kaikkien kokeiluiden jälkeen. Mulla vaan tuppaa latvoista tuo tumma väri vaalenemaan tosi nopeesti, koska niitä on vaalennettu aikoinaan niin paljon.. Vähän ärsyttävä juttu, mutta ihan oma vikahan tuo on! [3] Perjantaina mulla oli aamulla vähän ylimääräistä aikaa ennen kouluun lähtöä, joten päätin väkertää toiselle puolelle hiuksiin letin ja lopuksi pistää muut hiukset ponnarille. Vaikkei toi oo mikään erityinen juttu, se oli tosi kivaa vaihtelua mun (melkein) jokapäiväisiin auki oleviin suoriin hiuksiin. [4] Hetki sitten käytiin vähän extempore Amarillossa syömässä päivän päätteeksi. Toikin oli tosi kiva pieni ilonaihe juurikin sen takia, ettei oltu suunniteltu mitään tuollaista etukäteen. Pitäis ehkä useemminkin tehdä asioita ihan hetken mielijohteesta, eikä aina mennä tiettyjen suunnitelmien mukaan.