SYYSKUUN KÄNNYKKÄKUVATSyyskuu aloitettiin shoppailulla Veturissa. Olin tolloin aivan rakastunut harmaaseen, pitkään neuleeseeni ja olen toki edelleenkin. // Kuun ekana perjantaina juhlittiin abien kesken sadanrikkojaisia, joista teinkin jo oman postaukseni. Ihanat tytöt <3 // Samaisena viikonloppuna matkattiin myös minireissulle Tallinnaan, mikä osoittautui ihan huippujutuksi! // Yksi ihanista matkaseuralaisistani :-)
Molemmilla kerroilla Tallinnassa vieraillessani oon jäänyt ihastelemaan noita Vanhan kaupungin alussa olevia kukkakojuja. Ne on jotenkin tosi kivoja! // Löydettiin juurikin tuolta Vanhasta kaupungista superhyvä ja viihtyisä ravintola. Ruoka oli älyttömän hyvää ja hinnatkin aika alhaiset :-) Noi pizzat meni heittämällä yhtiin parhaisiin mitä oon ikinä maistanut! // Nopeat asukuvat illan jo hieman hämärtyessä. // Nää kaks alinta kuvaa pitäs itseasiassa olla toisinpäin, mutta joka tapauksessa olin myös shoppailemassa yksinäni jonkunaikaa Viru-keskuksessa, kun Aleksi veteli sikeitä hotellihuoneessa :-D 
Taivaallinen hotelliaamupala!! Pääsispä tohon hetkeen just nyt takas.. // Aleksin iskä oli ihana ja osti kaikille meille naisille ruusut juurikin noista Vanhan kaupungin alussa olevista kukkakojuista <3 Valitettavasti mun täytyi jättää kukka meidän huoneeseen kotiin lähdettäessä, mutta onneksi ehdin ihailla sitä edes hetken. // Meitä onnisti tälläkin kertaa: saatiin huone korkealta ja ikkunasta avartui kivat maisemat! // Kotiinpaluu matkalla laivassa meitä tosiaan odotti kivat lounge-tilat, joista sai herkullista pientä purtavaa. Tosi kätevä lisä tohon laivalla matkustamiseen!
Pientä herkuttelua Arnoldsissa. // Intersportin tarjous noista Peakin huppareista oli liian houkuttava ja oli pakko kotiuttaa toi! Ennestään multa löytyy jo about kolme vuotta vanha pinkki yksilö, johon oon ollut tosi tyytyväinen. Joten miksipäs en ois ostanut uutta, kun melkein puoleen hintaan sain! // Niin ja siellä ripsihuollossakin tuli tosiaan käytyä, vaikka mun ei pitänyt. No, ehtii niitä taukoja pitämään vähän myöhemminkin. // Kuva mun lenkkipolulta. 
Repovedellä oli kivaa! Seura, sekä makkara ja vaahtokarkit oli parasta :-D // Happy me jonkin koulupäivän jäljiltä. // Kiinalaisessa syömässä eräänä sunnuntaina äidin, iskän ja Aleksin kanssa. Tuli kamala nälkä tätäkin ruokakuvaa katsoessa..
Kouvolan VERO MODAN ja mun yhteistyö on ollut yksi lähiaikojen huippujutuista. Tytöt siellä on ihania ja oon älyttömän kiitollinen tästä mahdollisuudesta <3 // Viime viikolla mulla oli viimeinen autokoulun teoriatunti ja sieltä suoraan menin Aleksille. Toinen olikin vääntänyt mulle pizzaa ihan itse yllätykseksi :-) Tästä olinkin tosi ylpeä ja iloinen, koska A ei yleensä harrasta ruoanlaittoa.. // Taisin olla lähdössä lauantaina Veturiin tämän näköisenä. // Ja tällästä sitten tänään, kuten mun Snäpissä olevat varmaan näkivätkin jo. Tosiaan koko aamupäivä kului henkisenä tukena tatuoinninlaitossa (mustetta ei laitettu siis mun iholle tippaakaan) ja oli jopa ihan hauskaa seurata tätä vierestä, kun se ei näyttänytkään niin tuskalliselta.