TÄÄ KESÄ

Kuten aiemmin jo lupailin, tässä tulis nyt vähän fiiliksiä pian starttaavasta kesästä. Oon superinnoissani kaikesta edessä häämöttävästä, vaikken edes tiedä vielä mitä kaikkea tuleman pitää! 

Mitä niihin töihin tulee, mä lopulta sain kun sainkin duunia kesäkuun ajaksi, mikä sopii mulle paremmin kuin hyvin! Ensi-sijainen plääni olikin just se, että en työskentelis koko kesää, vaan just tuttuun tapaan vain kesäkuun ajan, joten nappiin meni :-) Työt sisältää taas jotain uutta, mistä mulla ei oo aiempaa kokemusta, joten saa nähdä mitä kaikkea sieltä sitten tarttuukaan lopulta mukaan.

Heti kesäkuun alussa, itseasiassa parin päivän päästä torstaina mä suuntaan ensimmäisiin pääsykokeisiin Lappeenrantaan. Seuraava pääsykoepäivä koittaakin sitten tuosta alle viikon päästä, joten molemmat koitokset ovat ohi ihan hetkessä ennenkö ehdin edes huomata! Hyvä niin, koska mä oisin jo niin valmis kuulemaan, miten mun elämä jatkuu syksyllä ja ennenkaikkea missä.. Hakemaani alaa en vieläkään aio paljastaa täällä, sillä suunnitteilla olis tehdä siitä vielä myöhemmin postausta. Siitä kiinnostuneet, koittakaahan malttaa siis vielä hetki! 

Tulevien ylppäreiden, pääsykokeiden ja töiden lisäksi mulla ei itseasiassa oo muutamia satunnaisia juttuja lukuunottamatta enempää valmiina suunniteltuina. Tällä hetkellä en vielä tiedä, oonko menossa esimerkiks minnekään festareille tai tuunko tekemään ehkäpä reissua Tukholmaan tai Tallinnaan, mutta just nyt se tietämättömyys on mulle ihan okei, eikä mulla ookaan suurta tarvetta suunnitella elämää montaa viikkoa eteenpäin. Tottakai niinkun aina ennenkin, haluun nähdä ja kokea niin paljon kuin mahdollista, mutta aion mennä tänä kesänä todennäköisesti enemmän fiiliksen mukaan ja tehdä juttuja mitkä just sillä hetkellä tuntuu oikeelta. Jos mahdollisuuksia on, ehdottomasti lähden tälläkin kertaa esimerkiksi juurikin joillekin festareille, mutta vastoin aiempia vuosia, mä en oo vielä hankkinut lippuja tai oikeestaan edes miettinyt asiaa sen enempää. Vaikka tietenkin  joka kesällä on aina se oma tarinansa, jollakin tapaa musta tuntuu, että just tästä kesästä tulee täysin erilainen, sellainen mitä en oo vielä ikinä saanut kokea. Noh, jos onnistun pääsykokeissa ja kaikki menee hyvin, tästä kesästä, tai varsinkin sen lopusta todella tulee erilainen. Mutta kuten sanoin, jätetään se aihe vielä käsittelemättä.

Huolimatta siitä, etten oo suunnitellut mun muutamaa seuraavaa kuukautta sen enempää, on kuitenkin monia juttuja mitä haluaisin tehdä. Tahtoisin viettää päivän huvipuistossa, ottaa aurinkoa paljon paljon lisää. pyöräillä kesäyössä, matkustaa niin Suomen sisä- kuin ulkopuolellakin, tavata uusia tyyppejä, ottaa paljon kuvia ikimuistoisista hetkistä, syödä mansikoita, löytää ne täydelliset farkkushortsit ja ottaa rennosti. Unohtamattakaan rannalle lähtöä, ystävien kanssa juhlimista ja muuta ajanviettoa, sekä mökkeilyä! Varsinaista to do -listaa mulla ei kuitenkaan tänä vuonna ole, sillä uskon kaiken menevän omalla painollaan just niinkun on tarkotuskin. 

 

Sellaisia mietteitä ja mun kesäsuunnitelmien avausta tähän maanantai-iltaan! Mites siellä puolen ruutua, onko teidän kesälomat jo buukattu täyteen jos jonkinlaista ohjelmaa, vai aiotteko mennä vähän samoilla linjoilla kun mä, ettekä oikeestaan aio suunnitella mitään etukäteen? :-)