TÄÄLLÄ TAASHeippa! Parin viikon blogitauon aikana oon saanut pään ja ajatukset kasaan, arjen rullaamaan ja elämän taas raiteillensa. Aina ei oo helppoo ja muutamia viikkoja sitten oli mun vuoro taas muistaa, ettei elämä todellakaan oo ihan sitä pelkkää ruusulla tanssimista. Nyt kuitenkin voin ihan rehellisesti sanoa, että asiat on paljon paremmassa jamassa ja pystyn jopa kertoa mulle kuuluvan ihan hyvää! Niin kuin varmasti tiedätte, asioillahan on aina tapana järjestyä

Pieniä juttuja on tapahtunut: Koeviikosta selvittiin kuin selvittiinkin hengissä, oon käynyt kampaajan hoidossa ja wanhojen treenitkin on aloitettu! Koulussa on muutenkin ihan kiva uusi jakso menossa; lukuaineiden lisäksi mulla on liikuntaa kuusi kertaa viikossa ja se on kieltämättä ihan kivaa vaihtelua! Vastapainoksia murheille ja harmeille elämässä on tällä hetkellä siis paljon hyvääkin :-) 

Tänään spostiin kurkistaessani huomasin myös, että Indiedaysilta oli tullut kutsu Bloggers Inspiration Day -tapahtumaan Helsinkiin. Vaikka sain tähän samaiseen tapahtumaan kutsun edelliselläkin kerralla, hämmennyin tästä jälleen. Oon aina olettanut, että tuonne kutsutaan vaan Indiedaysiin kuuluvat bloggaajat, mutta ilmeisesti näin ei olekaan?! Viime kerralla en valitettavasti päässyt paikalle, enkä nytkään oo vielä päättänyt menenkö vai en.. Harmittaa kun seuralaisen saa ottaa, mutta hänenkin täytyy olla bloggaaja! Pitää nyt vähän mietiskellä, olis se kuitenkin varmaan tosi kiva kokemus. 

Täällä ollaan siis taas! Postauksen kuvituksena toimii varmaan lähemmäs kuukausi sitten otetut kuvat, mutta ei kai sillä niin väliä. Toivottavasti postaustahti lähtee tästä taas edes pieneen nousuun. Olisin tyytyväinen, jos edes muutaman kerran viikossa ehtisin postailla, koska lukio kuitenkin vie ajasta tosi paljon.. Kiitos muuten kaikille edelliseen kirjoitukseen kommenttia heittäneille, ootte ihania! Palataan pian :-)