TÄÄLLÄ YKSI KILTTI LAPSI

Moikka taas! Sain kuin sainkin kuvattua saamani joululahjat tänään jo heti aamupäivällä, joten tässä ne ois sitten teillekin nähtäväksi :-) En oikeestaan toivonut mitään tiettyjä asioita, mutta tällasia juttuja se joulupukki kuitenkin tänä vuonna toi :-) Kaikkiin lahjoihin oon tosi tyytyväinen ja haluankin kiittää kaikkia niiden antajia Sitten niihin lahjoihin..

 

Porukoilta sain uuden sähköhammasharjan, Björn Borgin meikkipussukan, uudet Niken juoksupöksyt ja Cheekin levyn + dvd Stadionilta :-) Näiden lisäksi sain yöpuvun paidan ja sukkia, mutta niitä en nyt kokenut kovin tärkeäksi kuvata. Tuo sähköhammasharja oli kiva yllätys, vaikka aluksi olinkin siitä vähän hämillään. En vaan vielä kokonaan hallitse sen käyttämistä, koska tuossa on monia eri ohjelmia ja kaikenmaailman säätöjä tehtävissä! Jos oikein ymmärsin, niin tuolla onnistuu myös jonkunlainen hampaiden valkaisu...?

 


Mun tädiltä sain suklaata ja lahjakorttia Vilaan. Molemmat tuli tarpeeseen :-) Rahaa sain myös mummulta lahjaksi, mutta en nyt niitäkään kuvannut. 

 

En oo oikeestaan ikinä omistanut kunnollista kylpytakkia, joten tää Nellin antama pinkki yksilö oli tosi kiva ylläri :-) Älyttömän pehmeä ja kaikinpuolin ihana päällä! Myös tollaset supersöpöt vaaleanpunaiset töppöset löytyi Nellin paketista. Oi oi, voisin pitää noita molempia juttuja päällä kokoajan!Ihana Espritin rannekello paljastui Aleksin antamasta paketista! Olinkin ollut uuden rannekellon tarpeessa jo jonkun aikaa ja juurikin jotain tämän tapaisia olin liikkeissä ihastellutkin. Tosi kaunis ja sopivan yksinkertainen mulle :-)Tämän vuoden ensimmäisen joululahjan sain Jenniltä jo viime viikolla. Paketista löytyi The bodyshopin tuotteita ja nätit korvikset. Uudet korvikset mun on pitänyt ostaa jo varmaan kokonaisen vuoden ajan, mutta ikinä kaupoilla kierrellessäni en oo niitä sitten raaskinutkaan ostaa.. Hyvään saumaan tuli siis tämäkin lahja! 

Ajattelin nyt poistua ekaa kertaa tänään ulos ja mennä vähän virkistäytymään tonne pakkaseen Oskun kanssa :-) See you soon!!