TAMMIKUUN KÄNNYKKÄKUVAT

Pakko kyllä sanoa, että näiden kuvien perusteella mun tammikuu saattaa näyttää vähän tylsähköltä, yksipuoliselta ja etenkin ruokapainotteiselta, mutta mulla on oikeesti ollu aika kiva kuukausi! Kuvia ei kylläkään tullu otettua kovinkaan paljoa, mut välillä näinkin päin.


 


Vuosi 2016 startattiin uuden vuoden juhlinnasta seuraavana, tammikuun ekana päivänä kiinalaista ruokaa syömällä. Huh, kylläpä alkokin tekemään nyt mieli, kun viime kerrasta tosiaan on kulunut jo kuukaus :-D Varmaan ennätys.. // Jo aiemminkin täällä näkyneiden kuvien ottoa. // Vielä silloin, kun ulkona oli valkoista ja nättiä! En kaipaa niitä övereitä pakkasia, mut lumi ois kyllä voinut pysyä maassa vähän pidempään. // Pakko hehkuttaa tätä Suomen voittoakin vielä, ihan huippua! Mä en siis juurikaan seuraa lajia muuten, paitsi näitä MM-kisoja useesti tulee kyllä katseltua.
Meidän abien vikat lukiobileet! Itse lähdin kylläkin kotiin jo alkuillasta, mutta osa porukasta jatkokin sitten ihan aamuun asti :-D Perjantaina sanottiinkin hyvästit lukion penkkien kuluttamiselle ja lukuloma on ihan pienen hetken päässä.. Mulla tulee niin ikävä noita kolmessa vuodessa tosi läheisiksi muodostuneita tyyppejä <3 // Ehdinpäs mä tammikuun aikana myös sairastellakkin. Onneksi kova kuume kesti vaan about 3 päivää, koska mulla ei tosiaankaan ois ollut kouluhommien puolesta aikaa sairastaa yhtään sen enempää. Lääkäristä sain loppuviikon saikkua ja kyllä tulikin sitten sängyn pohjalla maattua. Onneksi seurana oli ihana karvaturri ja kaikenlisäks sain vielä nauttia täydestä palvelusta!Onnellinen mä! Kuukaus on kyllä lähes poikkeuksetta sujunut tosi hyvin mielin :-) // Kun olin kipeä, mulla alkoi tekemään ihan sikana mieli Amarillon ruokaa, joten tottakai sinne oli sitten terveenä päästävä. // Mä oon jo kääntänyt katseet kevään vaatteisiin, vaikka se saattaakin olla vähän aikaista vielä. Bongasin kuitenkin hetki sitten tuon kyseisen takin ja päätin mennä sovittamaan sitä lähipäivien aikana.. Jospa tuosta saisin taas yhden takin lisää?! Tuon värinen ja mallinen takki ois meinaan hakusessa.. // Viime viikolla kaupungilla.Eilen viettelin osan päivästä porukoiden kanssa syöden ja ruokaostoksilla käyden. Oon muuten käyttänyt ihan törkeesti laseja nyt lähiaikoina, koska Ylläksellä rinteeseen lähtiessä mulla meni joka päivä niin hermot piilareiden laittoon, etten oo sen jälkeen ees koskenut niihin. // Tänäaamuna nousin sängystä Aleksia aiemmin ja tein meille molemmille ihanan aamupalan! Kyllä kelpas Aleksinkin herätä, kun aamupala tuotiin suoraan sänkyyn :-) // Haha, vähän lisää ruokakuvia.. Mulla ei oikeestaan oo mitään sanottavaa, teki vaan mieli muffinia, joten olihan se lähdettävä.. Pakko oikeesti alkaa vähän katsomaan, mitä suuhunsa pistää. // Tänään toimittiin myös sipsikuljettajana eräälle neidille. Noh mitäpä sitä ei tekis parhaan ystävänsä eteen! <3 Vastapalvelua ootellessa ;-)