TAMMIKUUN PUHELINKUVAT

Moi! Aattelin tänä vuonna aloittaa sellasen käytännön, että laitan kuukausittain yhden kuukauden kännykkäkuvat aina yhteen postaukseen :-) Tän avulla ehkä muistankin postata myös näitä kuvia, kun aiemmin se välillä unohtui ja sitten tulikin aina about kolmen kuukauden satsi kerralla! Tällä kertaa saatte kuitenkin myös joulukuun loppupuolelta kuvia parin ensimmäisen kollaasin muodossa (ettei ne jäisi julkaisematta), mutta pääosin tässä ois  siis tammikuun kuvia mun puhelimesta.

 


Viimeisiä joululahjahoppailua & pitkästä aikaa hame päällä! Tän asun oottekin nähnyt jo asukuvien muodossa aiemmin. // Meidän pihalla on aina talvisin ihan himona kynttilöitä palamassa, kiitos äidin :-D // Chillausta rakkaan kanssa joskus vähän ennen joulua. // Matkalla kotiin kera nätin taivaan!

 


Oksennustaudin selätyksen jälkeen sitten koitti vihdoin se jouluaatto, jolloin näytin tältä! // Meidän joulukoira nauttii rapsutuksesta ♥ // Kotipihastamme löytyi joulunaikaan kynttilöiden lisäksi myös kaikenmaailman ihania jouluvaloja. Noi oli kyllä musta tosi nätit pimeällä! // Kampaamolla katselemassa, kun Aleksi oli Nellin käsittelyssä. En oikeen oo varma oliko tää ennen joulua vai vasta sen jälkeen, mutta iskin tän kuvan kuitenkin tähän kohtaan :-D 
Uutta vuotta kohti kiinalaisen ruoan voimin. Ei tainnut enää jouluruoka maistua, niin oli pakko raahautua kiinalaiseen! // Nää kolme kuvaa on melkein ainoita kuvia uuden vuoden juhlinta hulinoista! Tais ainakin olla hauskaa, kun ei kuviakaan tullut enempää otettua :-D Kieltämättä oli kyllä yksi parhaimmista vuodenvaihteista aikoihin rakkaiden kanssa!

 


Vihdoin koitti se päivä, mitä oltiin kauan suunniteltu ja salattu: Aleksin 18-vuotissynttärit, jolloin järkättiin sille  pieni  ei-niin-pieni yllätys :-D Ihan huippuilta ja oli ihana nähdä, kuinka päivänsankari oli tosi yllättynyt, kiitollinen ja onnellinen ♥ Kyseinen ilta jää ihan varmasti muistoihin loppuelämän ajaksi! // Rentoilua tuon rakkaan otuksen kanssa. // Ekoja ajeluja, kun Aleksi sai kuun alussa kauan odotetun ajokortin. En melkein vieläkään voi uskoa, että mun ikäset on jo täyttäneet/täyttää tän vuoden kuluessa 18 vuotta ja saa ajaa autoa, apua! :-D // Freshinä valmiina nukkumaan! 
Usein pitkän päivän jälkeen viimeistään tanssitreeneissä iskee nälkäkiukku ja joskus tämä on tulos.. Yllätys yllätys oli ihan pakko kipaista Kotipizzan kautta. Ja hyvää oli! // Lenkille lähdössä Oskun kanssa.. // ... Ja salille myös, tosin ilman Oskua! // Iloisena koulupäivän jälkeen, eikä tainnut olla edes perjantai :-D
Arnoldista on tullut yksi mun ja Jennin vakkaripaikoista! Ne bagelit ja donitsit on vaan niin superhyviä... // Minä ja hetki sitten ostettu tupsupipo. Toi oli musta niin söpö, että oli pakko ostaa! // Kouluun lähdössä ja aikaa oli jopa pienelle selfiehetkellekin! Yleensä mulla on aamuisin kyllä vähän kiire.. // Kaikenmaailman koruja katsastelemassa Glitterissä. Uudestaan pitäs mennä ja kotiuttaakin jotain sitä kuuluisaa tanssipäivää varten.. Päivät vähenee!

 


Messilässä laskettelemassa kera Aleksin ja Nellin :-) Tästä reissusta kerroinkin enemmän ihan omassa postauksessaan. // Salilla erään koulupäivän päätteeksi. Pitäisi taas pikkutauon jälkeen ennättää sinnekin käymään vaikka tällä viikolla, nyt kun kokeetkin ovat ohi  :-) // Hyppytunnin viettelyä lukemalla ja näköjään kuviakin tuli otettua..

 


Woke up like this! // Lauantai-iltana Aleksi vei mut syömään ja tulihan sitä sitten kerrankin syötyä ihan pitkän kaavan mukaan. Alkuruoka jäi kuvaamatta, mutta sekin oli älyttömän herkullista :-) Mä oon ehdottomasti sitä mieltä, että tämän tyyppisiä iltoja vois olla useamminkin, sillä kaiken kiireen ja häsläyksen keskellä on ihan hyvä välillä pysähtyä, rauhoittua ja keskustella toisen kanssa kaikesta maan ja taivaan välillä, plussana tietenkin ihana ruoka :-) Tosi rentouttava ilta piristämään arkea ja tulevia kiireisiä päiviä! // Pitihän sitä nyt illan päätteeksi vielä yksi yhteisselfiekin napata..