TÄN VIIKON PARHAAT X 15

Koeviikon loppuminen helpotti aikalailla arkea ja kirjoituksiin valmistautumista.

Tämän päivän kakkukahvittelut & leffaan meno pitkästä aikaa piristi kummasti lauantaita! Käytiin katsomassa siis se suomalainen leffa nimeltä Nuotin vierestä, joka osoittautuikin ihan kelpo elokuvaksi, vaikkakin välillä se meni vähän surulliseksi. 

Seuraavien meikkiostosten suunnittelu.. En malta odottaa, että pääsen Stockalle!! TAKKI Lindex (??) HUIVI Cubus HOUSUT Vero Moda KENGÄT Kookenkä LAUKKU GuessKauan kuolaamani paidan saaminen varaukseen, tulispa niitä jo paikalliseen Bikbokiin! Toivottavasti pääsisin paitaa hakemaan jo ensi viikolla :-)


Sain myös luottokampaajalleni ajan heti maanantaille. Tän hetkinen tukka on taas aika sekasorto, joten aika tulee enemmän kuin tarpeeseen.

Cittarin salaattibaarin herkullinen salaatti. Törkeen kalliitahan ne on, mutta teki niin kovasti mieli..


Äidin tekemä superhyvä lasagne!! Namss, onneksi sitä on vielä jäljellä. 

Into bloggaamiseen. Lähipäivinä puhelimen muistio on täyttynyt mieleen tulleista postausideoista ja osa niistä on edennyt jopa jo toteutusvaiheeseen. On tää kyllä vaan niin ihana harrastus :-) 

Äidin & isän autokoulu -telkkarisarjan eka jakso tällä viikolla. Tätä sarjaa aiotaan ainakin tällä puolen ruutua ruveta seuraamaan jatkossakin. Hyvähän se on huudella just kortin saaneena, haha! Positiivinen asenne työnhakua kohtaan ja toivomus siitä, että se myös jossain vaiheessa palkitaan!

Rahan säästö -projektin eteneminen. Oon saanut taas myytyä kivasti muutamia juttuja fb-kirppiksellä ja samalla haalinut vähän rahaa säästöön.

Torstain spinning pitkästä aikaa. Aika voittajafiilis sen jälkeen!Äidin jokapäiväiset tsemppiä kokeeseen -viestit :-D 

Abiristeilyn järkkäyshommien edistyminen hyvään suuntaan. Pari kuukautta ja sit mennään! 

Lukijoiden yhtäkkinen lisääntyminen! En tiedä mistä te muutamat ootte tänne löytäneet, mut tervetuloa kuitenkin seurailemaan mun elämää :-)