TÄNÄ VUONNA JOULU TULI JO MARRASKUUSSA

Kun sain ensimmäisen iPhoneni (ehkäpä vuonna 2011?) aavistin heti, että paluuta Nokian kännyköihin ei enää ole. Musta nuo Applen iPhonet vaan on sekä ulkonäöllisesti kivoja, että esimerkiksi käyttöjärjestelmältäänkin tosi helppokäyttöisiä. En oikein usko, että tuun enää koskaan hankkimaan Samsungin tai juurikin vaikkapa Nokian kännykkää..

Tällä viikolla sain kolmannen iPhoneni. Pari vuotta vanha oleva 5s oli alkanut temppuilemaan: se saattoi sammua päivässä monta kertaa esimerkiksi, kun avasin joltain kaverilta tullutta snäppiä. Toki se oli muutenkin jo hieman kovia kokenut, näyttö oli suht pahasti haljennut ja akkukin oli jouduttu vaihtamaan noin vuosi sitten. Myönnän, että oisin voinut estää molemmat haaverit pitämällä kännykästä vielä vähän parempaa huolta, mutta näin jälkikäteen sitä on oikeastaan turha enää miettiä.
Tuosta uudesta rakkaudestani aion kuitenkin huolehtia superhyvin ja muunmuassa lasikalvo, sekä suojakuoret onkin jo asennettu paikoilleen. Oisin halunnut käyttää kännykkää ilman suojakuoria, koska mun mielestä tuo uus rosegold -väri on todella kivan värinen, mutta minkäs nyt sitten teet, kun haluaa pelata varman päälle. Noh, onnekseni mä tosiaan voitin ehkä noin puoltoista vuotta sitten erään blogin arvonnasta lahjakortin Caseapp -nimiselle sivustolle, jossa voi siis suunnitella ja tilata aivan omanlaisensa kuoret. Päätin sitten vihdoin käyttää tuon lahjiksen ja valitsin itselleni tuollaiset marmorikuvioiset kuoret. Kuoret ovat vähän liukkaat, mutta ainakaan vielä siitä ei ole seurannut mitään haaveria. Tuo kuosi on musta aivan ihana :-) 
Nyt on taas kivaa selata muunmuassa Weheartitin ihmeellistä maailmaa, kun näytöstä näkee ihan kunnolla, eikä halkeamat oo tiellä. Kaikenlisäksi tuon kännykän kamera on älyttömän hyvä, mitä nyt oon ehtinyt vähän testailemaan. Joulu tais tosiaan tulla mulle tänä vuonna vähän aiemmin!