TAUON PAIKKA

Jokanen varmasti tietää sen tunteen, kun oot just hehkuttanu kaikille, kuinka onnellinen oot, eikä oikeesti vois paremmin mennä. Sitten yhtäkkiä ja arvaamatta jotain tosi kamalaa tapahtuu, etkä voi tehdä asian eteen oikeestaan mitään. Tuntuu, kun matto olis vedetty sun jalkojen alta ilman minkäänlaista varoitusta ja on vaan pakko hyväksyä se, koska ei oo mitään, mitä voisit tehdä palauttaakses asiat ennalleen. Susta tuntuu siltä, että tekisit mitä vaan, jotta asiat olis kuin ennen. Haluisit, että asiat olis vaan normaalisti, siten niin kuin ne oli ollu jo niin kauan aikaa, ettet oikeestaan ees muista aikaa ennen sitä. 

Viime postauksessa perjantaina kirjoitin, että viikko on ollut raskas ja heti maanantaina se lähti käyntiin ikävillä uutisilla. No, postauksen julkaisemisen jälkeen alko taas tapahtua ja viikosta tuli lauantaina kertaheitolla vielä sata kertaa rankempi. En haluu ainakaan vielä kertoa sen enempää, mutta mun elämää miettiessä kyseessä on isot asiat. Oikeestaan voisin sanoo mun elämän tehneen täyskäännöksen. Mun ajatukset on enemmän hajalla, kun koskaan ennen, enkä oo oikeen vielä ees tajunnut koko tapahtunutta. Jos tapani mukaan yritän jotain positiivista tästä tilanteesta etsiä, on se ettei kukaan (luojan kiitos!) oo kuollut.
Mä tuskin tuun olemaan täysin normaali vielä vähään aikaan, joten mun on nyt pakko laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja keskittyä huolehtimaan musta itsestäni ja muista. Blogin ylläpito ei tunnu tässä tilanteessa kovin hyvältä, vaikka tätä touhua rakastankin, enkä aio lopettaa. Mun on pakko vaan ottaa nyt etäisyyttä ja omaa aikaa. Tuun takas, kun siltä tuntuu! En osaa yhtään sanoa, että koska, mutta tuun kuitenkin. Se voi tapahtua viikon päästä, kuukauden tai ehkä parin, mä en osaa sitä sanoa. 
Toivottavasti jokainen ymmärtää mun pointin ja sen, ettei mulla oikeesti oo voimaa nyt olla täällä. Ei kukaan teistäkään varmaan halua, että mun postaukset alkaa muistuttaa tän tekstin tapaisia. Toivottavasti palaan takaisin blogimaailmaan entistä vahvempana. Ihanaa syksyn jatkoa teille kaikille ja anteeksi tästä