TAVOITTEET VUODELLE 2017

 Mun oli tarkoitus tehdä tämä postaus jo heti tammikuun alussa, mutta jostain syystä se vain unohtui. Jätin uuden vuoden lupaukset tänä vuonna pois ja tilalle tuli liuta tavoitteita. Nyt ennen vuoden 2017 ensimmäisen kuukauden loppumista on aika tsekata mitä kaikkea mun tavoitelistalta tälle alkaneelle vuodelle löytyykään :-) 

 

1. Haluan saada mun vaatekaapin kuntoon niin, että myyn itselleni turhat vaatteet pois ja ostan tilalle sellaisia vaatekappaleita, joille on oikeasti käyttöä nyt ja vielä pidemmänkin ajan päästä. 

2. Koska matkakuume on ollut päällä jo tosi kauan, haluan matkustaa Suomen sisällä ja mahdollisuuksien mukaan myös ulkomaille asti. 

3. Tahdon myös hankkia itselleni kesätöitä. Olisi ihanaa saada omaan alaan liittyviä töitä, vaikka se taitaakin olla vähän hankalaa vielä ainakin näin opintojen alkuvaiheessa. 

4. Edellisestä päästäänkin itse kesään, tavoitteenani on nimittäin viettää ikimuistoinen kesä: festareita, (Ruisrock ekaa kertaa ikinä!!), toivottavasti aurinkoa ja paljon aikaa ihanien tyyppien kanssa! 

5. Haluan myös kokea jotakin uutta ja tehdä extemporejuttuja! Oon luonteeltani suurimmaksi osin asioita etukäteen suunnitteleva tyyppi, mutta toki aina välillä on kiva tehdä jotain, mitä ei ole ehtinyt yhtään suunnitella. Usein tuollaiset hetket muodostuukin ihan sairaan onnistuneiksi jutuiksi! 

6. Vuoden aikana tahdon edistyä amk opinnoissani suunnitellulla tavalla ja pärjätä koulussa. Tehtäviä tulee olemaan paljon, mutta tiedän kyllä selviytyväni niistä kunnolla, kun vaan teen töitä niiden onnistumisen eteen. 

7. Tänä vuonna tavoitteena on (lue: on pakko) käydä autokoulu loppuun saakka. Viimeinen vaihe uupuu vielä ja sitten olis tän tytön autokoulu vihdoin käyty ja takana päin..

8. Tämä tavoite on jo aloitettu, mutta tarkoitus olisi siis pyrkiä säästämään rahaa vaikkapa juurikin aiemmin mainittuun reissaamiseen. Oon aina ajoittain vähän huono rahan kanssa ja saatan tuhlata sitä turhuuksiin, mutta nyt haluaisin olla sen kanssa tarkempi ja miettiä ostopäätöksiä enemmän. 

9. Varmaan jo vähän kliseistä, mutta haluun ehdottomasti viettää mahdollisimman paljon hyviä hetkiä mulle tärkeiden ihmisten kanssa. Sellaisten tyyppien parissa, joiden seurassa voin olla oma itseni ja sellaisten, joiden läsnäolo ei aiheuta stressiä tai muita negatiivisia fiiliksiä omaan elämääni. Tottakai ihan uudetkin tuttavuudet ois enemmän kuin jees myös tänäkin vuonna! 

10. Itsestä entistä paremmin huolehtiminen kuuluu varmasti tosi monen uuden vuoden lupauksiin tai tavoitteisiin. Se löytyy myös mun listalta. Haluan ylläpitää terveellistä ruokavaliota arjessa ja herkutella kohtuudella kun siltä tuntuu. Pyrin myös juomaan vettä entistä enemmän, koska se tuppaa multa monesti unohtumaan. Ajoittain ulkona syömistä voisi vähentää ihan vaan säästämistavoitteenkin takia. Mun pitäis kiinnittää huomiota lisäksi myös uneen, sillä sen tärkeys ei aina ole mulle tarpeeksi selvää.. 

11. Vuonna 2017 (ja tietty seuraavinakin vuosina) haluan keskittyä vielä enemmän niihin elämän hyviin asioihin. Vaikka oon luonteeltani tosi positiivinen tyyppi, joskus silti mäkin uppoudun miettimään liikaa esimerkiksi oman itseni huonoja puolia tai jossittelemaan menneitä asioita. Osaan oikeesti olla kunnon overthinking tyyppi huonon hetken tullessa, joten itseni lisäksi myös läheisteni takia ajoittainen turha murehtiminen tai stressaaminen olisi hyvä saada hallintaan. 

 

 

(kuvat Weheartit.com)