TERVETULOA MUKAAN MUN SUNNUNTAIHIN

9.45 Herään Aleksin kainalosta varttia ennen herätyskellon soimista, eikä mua edes väsytä! Otan kännykän pöydältä ja alan selaamaan yön aikana tulleita Whatsapp -viestejä ja snäppejä. Iso osa kavereista oli eilisiltana viihteellä, joten kaikenmaailman päivityksiä löytyy jokaisesta somesta.

10.00 Nousen sängystä, pistän hiukset nutturalle ja meen pesemään hampaat, sekä rasvaamaan naaman. Ja sitten onkin meikin vuoro.

10.45 Oon just saanut meikattua ja toinen lähti juuri suihkuun. Vielä ois 45 minsaa lähtöön ja pitäis vielä tsekata vaatteet, sekä kihartaa hiukset.
11.20 Aleksi painelee jo ulos kämpästä ja mä jään vielä hetkeksi peilailemaan mun asua. Yritän myös ottaa hyvää selfietä, mutta luovutan parin kuvan jälkeen.

11.25 Oho, ollaan kerrankin ajoissa! Lähdetään kohti keskustaa ja brunssia muutaman pysähdyksen kautta.
11.45 Brunssi alkaa vasta tasalta, joten päätetään jäädä ravintolan läheiseen puistoon nappaamaan muutamat asukuvat jo heti tässä välissä, kun kerta on aikaa. Nälkä kurnii jo masussa..
12.00 Meidät ohjataan meille varattuun pöytään ja päästään vihdoin syömään. Tarjoilija selostaa homman kulun ja me valitaan muutama niin sanottu pääruoka.
13.15 Onnellisina ja masut täynnä lähdetään jatkamaan matkaa kohti Pukimoa. Brunssi oli älyttömän monipuolinen ja herkullinen!
13.30 Tehdään eka joululahjaostos Pukimon Marimekon osastolta ja seuraavaks suunnataan (lue: mä suuntaan) kuolaamaan yhtä Michael Korsin laukkua.. Voittaisinpa lotossa!

13.35 Lähdetään pois keskustasta ja mennään seuraavaksi Veturiin etsiskelemään paria vaatetta Aleksille.

13.50 Heti ekasta kaupasta lähtee mukaan pieni heräteostos ja nyt sitten päätetään keskittyä niihin varsinaisiin juttuihin, mitä lähdettiinkin hakemaan.

14.20 Ollaan kierretty monet kaupat jo läpi ja viimeiseksi päätetään vielä piipahtaa Espritillä ihan huvin vuoksi.
14.45 Esprit tais yllättää meidät molemmat ja toinen puolisko kiikuttaakin etsimänsä housut sieltä kassan kautta kotiin.

14.50 Nyt voidaankin sitten päättää shoppailut tällä kertaa tähän ja suunnata kohti kotia.
15.00 Lysähdetään suoraan sohvalle ja aletaan katselemaan tuttujen Periscope -lähetyksiä. Toi sovellus on kyllä hyvä keksintö, mutta äärettömän koukuttava sellainen..
17.00 Huomataan, että ollaan maattu jo hyvä tovi ja mun omatunto alkaakin kolkuttaa. Mun pitäs lukea tulevaan ruotsin kokeeseen, joten haen kirjat sohvalle ja selailen läpi vähän sanastoa.

17.30 Aleksi alkaa tekemään lähtöä porukoillensa. Vaihdetaan pusut ja halit <3
17.40 Kerään kimpsut ja kampsut eli äikän ja ruotsin kirjat, kameran, usb-johdon, puhelimen ja sen laturin, sekä läppärin ja majottaudun viereisen huoneen sohvan nurkkaan.

19.00 Jätän lukemisen sikseen ja meen koneelle siirtämään tän postauksen kuvia.
20.30 Postaus on melkein valmis ja mulla ois jo vähän kiire toisaalle.

21.00 Viimeistelen vielä tekstiä ja kohta puoliin julkaisen tämän blogiin! 

21.17 Jätän tämän my day -tyyppisen postauksen tähän, painan 'julkaise' nappia ja painun suihkuun. Tälle päivälle ei oo enään mitään iltatoimia tähdellisempää tekemistä, joten tähän on hyvä lopettaa. Kiva sunnuntai takana päin!