THE INCREDIBLE FACE MASK & ALEKOODI

Maybeautylta otettiin muhun hetki sitten yhteyttä ja sieltä kyseltiin, haluisinko testata heidän The incredible face mask -tuotettaan ja kiinnostuin heti. Tämä kyseinen kasvonaamio on jo hetken aikaa pyörinyt testissä monessa blogissa ja mun käsittääkseni saanut suht hyviä arvosteluja bloggaajilta, joten olihan munkin pakko päästä kokeilemaan! 

Postiluukusta kolahtikin sitten eräänä päivänä paketti, joka sisälsi viiden kasvonaamion lisäksi levitykseen tarkoitetun siveltimen. Suosittelen todellakin levittämään naamion sillä, eikä esimerkiksi sormin, sillä siveltimellä se onnistuu huomattavasti helpommin ja nopeammin (vaikkakaan en itse oikein saanut sitä tasaisesti naamalle, kuten varmaan näkyy.) Tuote lupaa mm. ehkäistä aknea, poistaa mustapäitä ja ylimääräistä rasvaa iholta, sekä kirkastaa sitä. 

Kasvonaamio levitetään kasvoille kulmakarvoja vältellen (mulla tais vähän lipsahtaa niihinkin...) ja annetaan vaikuttaa 30-45 minuuttia. Mulla se kuivahti iholle tosi nopeasti ja vähän kiristikin naamaa, joten päätin pestä naamion pois jo puolen tunnin vaikutusajan jälkeen. 

No, entä se lopputulos sitten? Mä itse en huomannut näin ekan käyttökerran jälkeen mitään todella huomattavaa eroa, mutta tottakai iho tuntui tosi pehmeältä! Uskon, että muutaman kerran jälkeen tuloksia alkaa tulla enemmänkin. 

Vaikka mun iho on lähes aina ollut tosi helppohoitoinen ja oon onnekseni säästynyt pahimmilta epäpuhtauksilta, on tällaiset kasvonaamiot välillä tosi ihania ja luksusta arkeen tuovia piristeitä :-) 

Jos teillä heräsi kiinnostus tätä tuotetta kohtaan, suosittelen tsekkaamaan https://maybeauty.fi/pamask ja tilata itsellenne kokeiluun kyseisen maskin - saatte nimittäin koodilla pamask 30% alennuksen tilauksesta! Linkkiä klikkaamalla alennuskoodi aktivoituu automaattisesti. 

Ihania rentoutumishetkiä teillekin ♥