LONG TIME NO SEE

Vähän hävettää myöntää, kuinka hiljaiseksi mun blogitouhut ovat menneet viimeisen parin kuukauden aikana. Hiljaiselon taustalla ei oo mitään kummempaa syytä, oon ollut laiska, enkä oo oikein jaksanut kantaa kameraa menossa mukana tai pyytää ketään ottamaan asukuvia. Toivottavasti tähän alkaa pikkuhiljaa tulemaan muutos, sillä kuitenkin edelleen tykkään tästä puuhasta niiiin paljon! 

Mitä kaikkea mä sit oon tehnyt nää päivät? No, oon käynyt mökillä, juhlinut vappua hyvässä seurassa, suorittanut esivalintakokeet, ollut ystävän henkisenä tukena tatuointia ottamassa, nauttinut auringosta ja käynyt piknikillä, viettänyt äitienpäivää Tampereella, tehnyt ylppärikutsuja ja valvonut monia öitä aamuun asti kavereita kuskaillen. Ihan perus arkea siis ja kivaa on ollut! Oon nauttinut ihan täysillä tästä lomailun tuomasta vapaudesta, vaikka välillä on ollut niitä tylsiäkin hetkiä. Tällä hetkellä katseet on kuitenkin tiukasti niissä kauan odotetuissa ylioppilasjuhlissa, vaikka lopullisia tuloksia ei vieläkään olla saatu. Se päivä koittaa kuitenkin itseasiassa tasan viikon päästä, joten pitäkäähän peukut pystyssä :-)

Neule & farkut BikBok | Kengät Vagabond | Laukku Guess 

Otettiin tänään muutamat asukuvat, mutta julkaistavaksi ei tällä kertaa päätynyt kuin yksi niistä.. Mun joululahjaksi saadussa objektiivissa on ilmennyt jotain häikkää tarkennuksessa ja tuloksena on harmillisen monta epätarkkaa kuvaa, jotka sitten jää aina julkaisematta.. Mun tavoite on jakaa täällä paljon tarkkoja ja hyvälaatuisia kuvia, joten tämä tilanne vähän ärsyttää. Täytyy ottaa selvää. johtuuko ongelma tosiaan objektiivista vai sittenkin itse kuvaajasta.. 

Mulla ei oo lähipäiville tulossa mitään suurempia menoja, joten ajattelin mahdollisesti alkaa toteuttamaan muistissa olevia postausideoita ja ryhdistäytyä taas tän blogin kanssa. Toivottavasti onnistun ja pääsen taas entiseen rytmiini! Palataan :-)