TOUKOKUUN KÄNNYKKÄKUVAT

1. Yks kuva vapulta tähän heti alkuun. Opiskelijavappu Lahdessa vaihtu monen syyn summana kavereiden kanssa juhlintaan Kouvolassa. Kiitos illasta ja mun vapun pelastamisesta tytöt ♥ 2. Desenion yhteistyöpostauksen kuvien ottoa kuun alussa. 3. Ja sit oltiinkin jo yhtäkkiä Rodoksella! Oltiin perillä myöhään illalla ja heti seuraavana aamuna suunnattiin lähellä olevalle rannalle. Ja mä, joka en pala ikinä, paloin heti silloin jo ihan huolella... :-D 4. Maailman paras matkaseura 

1.  Siis joka reissulla on otettava ainakin yks kuva palmuista.. Viimeistään niiden näkemisestä tulee niin lomafiilis :-D 2. Syömään ja kaupoille lähdössä! 3. Käytiin eräänä päivänä sellasessa akvaariojutskassa katselemassa kaikenmaailman kaloja sun muita. Ihan mielenkiintoinen kokemus sekin. 4. Meidän hotelli oli kyllä superhyvällä paikalla, tuo ihana merikin oli ihan parin metrin päässä :-) 

1. Satamassa lounaalla. Tuo ravintola oli itseasiassa yks (ainakin mun) lemppareista! 2. Tämäkin ruokapaikka ois ollut ihan lähellä meidän hotellia, mutta harmiksi se taisi olla koko meidän loman ajan kiinni.. Ainakin ulkopuolelta tuo näyttää ihanalle ja muistan lisäksi lukeneeni kommentteja netistä, että myös ruoka on hyvää! 3. Niin kaunis auringonlasku ♥ 4. Heti ekoina päivinä meidän reitille osui ihana kahvila, josta sai erilaisia jälkiruoka-annoksia, joten olihan sitä testattava. Ette voi ees kuvitella, kuinka iso tuo vohveliannos oli.. Kumpikaan ei jaksanut syödä omaansa ees puoliksi :-D 

1. Mun lääkärireissun jälkeen jouduin pohtimaan tarkkaan, lähdenkö Lindoksen kaupunkiin suunnittelemallemme retkelle, vai en. Onneksi lähdin! Noiden jäähilejuomien lisäksi tarjolla oli jos jonkinlaista ostettavaa, vaikka itse en mitään löytänytkään. 2. Paikkana Lindos oli kaunis, vaikka joutuikin ''muutamat'' portaat kipuamaan hyvien maisemien perässä. 3. Yhtenä päivänä kierreltiin myös Rodoksen vanhassa kaupungissa. Tuossa kuvassa vähän näkyvä kauppa oli niin söpö ja täynnä kreikkalaisten valmistamia tuotteita laidasta laitaan. 4. Ennen shoppailuja oltiin vähän sivistämässä itseämme museossa!

1. Ja sitten niitä shoppailuja... :-D 2. Ihana Tuuli ♥ 3. Taas syömään menossa. 4. Tätä ravintolaa oltiinkin suositeltu aika paljon niin blogeissa, kuin erilaisilla nettisivuillakin. Kyseessä oli siis Tamam niminen paikka. Ihana perheyritys ja tuo pasta oli ihan älyttömän hyvää. Henkilökunta oli superystävällistä ja me saatiin kaupanpäällisiksi mm. jälkiruoat ja shotit :-D Suosittelen!  

1. Sitten koitti se kauan odotettu vesipuistopäivä! Vaikka oon käynyt tuolla aikaisemminkin, sain kuulla vasta nyt, että paikka on Euroopan suurin vesipuisto! 2. Jätskitauko ;-) 3. Vesipuisto oli avattu vasta muutama päivä aikaisemmin ja me vähän odotettiin, että ihmisiä ois ollut paljonkin liikenteessä. Saatiin kuitenkin yllätykseksemme olla ihan rauhassa, meidän lisäksi ei ihan hirveästi muita ihmisiä näkynyt. 4. Lazy river oli ihan lemppari, ihanan rentouttava!!  

1. Vika aamu meidän lomaparatiisissa.. Tuo merivesi näytti päivä päivältä vaan kirkkaammalta. 2. Nättejä kukkia tähän väliin. 3. Viimeisiä hetkiä ennen kentälle lähtöä. Tossa vaiheessa oli vähän haikea fiilis, vaikka samalla myös kotiinpaluu kuulosti ihan kivalta. 4. Melkein kotona ja reissu pulkassa.  

1. Stressattu lääkehoidon kurssin taitojennäyttöpäivä ohi, joten oli aika nauttia lämmöstä ja kesän alusta noiden ihanien kanssa ♥ 2. Päätettiin nauttia ihan kunnolla hyvän ruoan ja juoman kera. 3. Satamassa hengailu on kyllä tollasena päivänä ja kivassa seurassa niin jees. Tykkään tosta paikasta jotenkin ihan törkeesti! 4. Rakas Matu 

1. Asioille lähdössä taas. 2. Lahtiviikonloppu kera Tuulin. Ihana sää houkutteli taas piknikille :-D Myöhemmin käytiin toki myös katsomassa Nikke Ankaran keikkaa! Terkkuja eräälle ihanalle lukijalle, joka tuli ennen keikkaa moikkaamaan, alkuhämmennyksen jälkeen mulle tuli niin hyvä fiilis  3. Satamassa jälleen. Vikat päivät Lahdessa tuli vietettyä melkein poikkeuksetta suurimmaksi osaksi just tuolla. 4. Juulin kanssa treffailut viime viikolla! Loppuviikosta juhlitaankin jo sitten mm. tuon tytön ylioppilaslakkia. Hullua, kun aika vaan kuluu, kun vasta itsekin olin kirjoitussalissa..