TOUKOKUUN PUHELINKUVATEi ehkä niin mahtavan vapun jälkeinen aamu alkoi väsynein tunnelmin grillisafkalla. Kellään ei ollut energiaa tehdä ruokaa, joten päädyttiin helppoon ja nopeaan tapaan. // Viimeisiä, pakollisia koululiikuntatunteja pesiskentällä ja no, yleisesti ottaen muutenkin!  // Eräänä toukokuun päivänä siivosin aivan koko kämpän ja yllätin Aleksin :-) // Hymy oli herkässä, kun tuli tieto kesätyöpaikasta kesäkuun ajaksi!Studio Dance Pitin näytöksiä katsomassa. Rakastan katsoa, kun ihmiset, jotka osaavat, tanssivat. On ihanaa, kuinka heistä voi heti huomata, että he nauttivat siitä. Kyseisissä näytöksissä oli hurja määrä kavereita ja tuttuja, mikä tekikin siitä vielä hauskemman! Osaisinpa itsekin... // Toukokuun loppupuolella mun herkuttelu riistäytyi vähän käsistä. Saatoin syödä samana päivänä ihan älyttömiä määriä esimerkiksi suklaata, sipsiä, dippiä, ja donitseja. Syytän tästä stressiä, mutta en tiedä. Onneksi nyt olen päässyt kutakuinkin takaisin ruotuun! // Joka kännykkäkuvapostauksessa pitää olla ainakin yksi kuva tästä rakkaasta karvapallosta :-D // Viime kuussa sanoin haikein mielin heipat mun upealle vanhojentanssimekolle, sillä se lähti uuteen kotiin odottamaan ensi vuoden prinsessapäivää. En malta odottaa, että näen kyseisen mekon kantajallaan helmikuussa!Janitan synttäreitä viettelemässä eräs ilta! Hänen Jopolla pyörähdettiin kaupassa yhdessä vaiheessa iltaa, Nelli polki ja mä istuin rennosti tarakalla :-D // Selfietime ennen lähtemistä jonnekkin (en muista minne). // Koeviikolla lähdettiin tyttöjen kanssa kebulle jonkin kokeen jälkeen. En syö kebabia kovinkaan usein, mutta tuolloin se oli ihan jees. // Nellin mökillä käymässä ja tutkailemassa paikkoja.

 


Napsin Nepsun mökillä käydessä myös muutamia kuvia. // Mekon metsästystä kesähäihin! Tämä lainattu yksilö olisi ollut superihana, mutta se oli liian pitkä/iso, joten täytyi jatkaa etsintöjä. Onneksi nyt tuo rumba on vihdoin ohi :-) // Janin 18vee synttäreitä juhlimassa kera rakkaiden tyttöjen! Tää on musta hyvällä tapaa hassu kuva, kun kaikilla on eri väriset hiukset :-D // Ensimmäiset rusketuksen hakuhetket. Näitä päiviä lisää, pliis!

 

Ei hassumman näköinen ruokalautanen, kyllä kelpais tälläkin hetkellä saada tuollainen naaman eteen. // Mummun kanssa laatuajan viettelyä: ruokaa ja höpöttelyä ♥  // Tätini otti kaksi kanaa rivitaloasunnon pihalle ja pian kolme vuotta täyttävä serkun lapseni sai päättää kanojen nimet. No, nimiksihän tuli tietenkin Robin ja Cheek :-D // Jennin ihana Jare, joka on myöskin aikoinaan saanut nimensä Cheekin mukaan, hahah!
 Mustan mekon hankintaan jouduin myös, sillä hautajaiset olivat tulossa (onneksi nyt jo ohi). Palaan enemmän asiaan ehkäpä myöhemmin myös blogin puolella, jos siltä tuntuu. // Laittauduin pitkästä aikaa kunnolla koulun kevätjuhlaan/lakkiaisiin. Niin outoa, että suurin osa meitä vuotta vanhemmista sai jo lakit... // Perinne jatkuu! Otettiin aikalailla samanlainen kuva viime vuonna, joten olihan se tänäkin vuonna otettava. Ehkä ensi vuonna saadaan ottaa tämä uusiksi lakit päässä?! Toivotaan ainakin niin :-) // Päivän paistattelua meidän terassilla.