VÄSYNYT, MUTTA ONNELLINEN YLIOPPILAS

Huh, kuinka tajuttoman upea viikonloppu mulla on takana!!

Lauantain lakitustilaisuus Mansikka-Ahon liikuntahallissa, varsinaiset juhlat kotona, sekä yön pikkutunnit ystävien kanssa tanssien, laulaen ja yksinkertaisesti juhlien sujuivat kaikki lähes täydellisesti. Itse lakitustilaisuus mua jännitti niin paljon, etten oikein saanut nukutuksi edellisenä yönä, mutta kaikki meni oikein hyvin, eikä kukaan esimerkiksi kaatunut portaissa tai todistusta haettaessa (lähellä kuitenkin oli :-D). 

Mulla on vieläkin vähän sanaton olo, enkä oo ehkä oikein vielä sisäistänyt sitä, että lukio tosiaan oli tässä ja meillä kaikilla on nyt edessä ihan uudet jutut. Päällimmäisinä fiiliksinä mulla on älytön onnellisuus, haikeus ja kiitollisuus kaikesta, mitä lukiovuosina sain kokea, sekä kaikesta mitä sieltä sain: Kasapäin tuttavia, kavereita ja hyviä ystäviä, joiden kanssa ollaan varmasti vielä jatkossakin tekemisissä. 

Juhlat on nyt kuitenkin juhlittu ja arkeen paluu alkoi tänään maanantaina pommiin nukkumisella. Univelkaa on siis vielä, joten palataan ison juhlakuvapläjäyksen kanssa vielä myöhemmin, kuhan saan käytyä kaikki kuvat läpi. 

Iso kiitos vielä kaikille, jotka tekivät mun juhlapäivästä niin ihanan ja ikimuistoisen