VERO MODA KOUVOLA

Vihdoin aika on koittanut ja saan paljastaa teille yhden ihan huippujutun: mua & mun blogia nimittäin pyydettiin muutama viikko sitten yhteistyöhön VERO MODA Kouvolan kanssa ja sen jälkeen oonkin pyörinyt liikkeessä harva se päivä. Oon tästä tosi innoissani, koska harvemmin mulle tällaisia tilaisuuksia on tullut eteen (lue: ei koskaan tähän mennessä).

Jokaisena aukiolopäivänä on Kouvolan VERO MODASSA käytössä osaava ja hyvä palvelu, eikä tarvitse yksin pohtia esimerkiksi vaikkapa minkä farkkukoon ottaisi. Pienen ikäni oon kyseisessä vaateliikkeessä tykännyt käydä juurikin kivan asiakaspalvelun, sekä silmää miellyttävien ja laadukkaiden vaatteiden takia. Tälläkin hetkellä kauppa pursuaa toinen toistaan ihanimpia syysjuttuja, joista tänään sainkin koota mieleiseni asun teille kuvattavaksi! Lopputulos näkyykin sitten allaolevissa kuvissa :-) Itse tykäistyin asuun jo kaupassa, mitäs te tykkäätte? 

Kouvolan VERO MODAN löytää nyt myös Instagramin maailmasta nimellä veromoda_kouvola. Tytöt päivittävät tiliä ahkerasti, joten laittakaahan seurantaan! Sen avulla saatte heti tietoonne liikkeeseen tulleet ihanat uutuudet. 

Ensi viikon alkupuolella on luvassa pieni, kiva yllätys teille liittyen tähän yhteistyöhön, joten kannattaa malttaa vielä hetki ;-) Nyt toivotan teille hauskaa viikonloppua näiden asukuvien kera! KARVALIIVI 49.95€ HATTU 26.95€ FARKUT 39.95€ LAUKKU 39.95€ 

VERO MODA