VIHDOIN TÄYSIKÄINEN

Huh, taas on ehtinyt kulua melkein kaksi viikkoa edellisestä postauksesta! Lähipäivät ovat olleet kiireisiä ja viime viikko menikin tiiviisti mun synttäreiden valmisteluissa. Keskiviikkona, kun oli mun oikea synttäripäivä oltiin tyttöporukalla Amarillossa syömässä ja viettämässä iltaa. Se teki hyvää aamuisen inssin mokaamisen jälkeen :-D Noh, nopeesti sain sitten muuta ajateltavaa, kun perjantaina kävin laitattamassa ripset ja lauantaina juhlittiin isolla porukalla mun ikääntymistä sitten ihan kunnolla! Harmikseni kameralla ei tullut otettua julkaisukelpoisia kuvia kuin muutamat (kuten postauksen kuvasaldosta voi jo päätellä), mutta kännykästä onneksi löytyy sitten vähän enemmän matskua. 

Tämän vuoden joulu tulee olemaan ensimmäinen ilman omaa perhettäni. Lähdetään nimittäin vielä tällä viikolla Aleksin perheen kanssa Ylläkselle viikoksi! En oo myöskään ikinä ollut Lapissa, joten ootan reissua innolla. Kotiinpaluun jälkeen on sitten vielä viikko lomaa, joten aikaa jää toki myös kavereille ja uuden vuoden juhlinnalle! 

Tää oli nyt tällanen pieni tilannekatsaus mun viime päiviin ja merkki siitä, että elossa ollaan. Kummempaa asiaa mulla ei siis ollut, mutta teki mieli julkasta nuo kaksi kuvaa tärkeiden ihmisten kanssa ja kirjoittaa pienet stoorit. 

Jos en Ylläksellä tuu postailemaan, niin haluun toivottaa teille nyt ihanaa joulua <3