YO 2016

Vihdoin mulla oli aikaa käydä reilun viikon takaisen ylioppilasjuhlapäivän kuvat läpi! Kuvia tuli räpsittyä lähemmäs 700 ja oli aikamoinen urakka valita niistä osa julkaistavaksi tänne blogiin. Niin ihania hetkiä kuitenkin tallentui valokuviksi ja on kiva palata katselemaan niitä näin jälkikäteen.

Aamu alkoi mulla puoli kahdeksan pintaan kampaajan penkissä pari tuntia nukkuneena. Mun onneksi tällä kertaa lakki meni päähän myös nutturan kanssa ja pääsin jatkamaan matkaa meikkiin. Meikistä, sekä kampauksesta tuli superkivat, minkä takia olikin helppo lähteä hymyillen pukemaan mekko päälle ja suunnata kohti itse lakitustilaisuutta.

Mä luulin, etten jännittäisi ollenkaan tuota kaikkien yhteistä juhlaa, mutta yllättäen jännitys olikin ihan törkeen korkeella just ennen h-hetkeä.. Onneks en ollut ainut, vaan ehdittiin yhdessä ystävien kanssa käydä kaikki maailman kauhuskenaariot läpi kaatumisista muihin mahdollisiin mokiin saakka. Kaikki kuitenkin meni hyvin ja sain huomata stressanneeni ihan turhaan! 

Jo tässä vaiheessa oli aika voittajafiilis! Lakki oli vihdoin kolmen vuoden työnteon jälkeen saatu asetettua päähän ja juhlapäivä oli vasta aluillaan :-) 

♥♥♥ Voin rehellisesti sanoa, että mulla on jo nyt vähän reilun viikon jälkeen ikävä monia ihmisiä meidän lukiosta. 

Yks mun lempparikuvista koko päivältä! Tuuli 

Lakitusjuhlan jälkeen ehdittiin napsia muutamat kuvat yhdessä koulukavereiden kanssa, ennenkö tiet erosivat hetkeksi ennen iltaa :-) // Kuvaan pääsin myös rakkaan serkkuni kanssa, jolle suuret kiitokset monista päivän kuvista!! 

Suurin osa vieraista saapui puoli kolmen maissa. Ennen ruokailua ja kahvittelua isi piti myös lyhyen, mutta ihanan puheen :-) Tämän jälkeen juhlinta jatkuikin sitten rennoissa merkeissä syöden. juoden ja jutustellen.

Lyhyen ajan sisällä meidän sukuun on syntynyt kaksi ihanaa poitsua. Tottakai pikkuserkuksista piti ottaa yhteiskuvia, kun molemmat nukkuivat syleissä tyytyväisenä. Niin söpöjä tapauksia :-)

Rakkaat vanhemmat ♥ 

Jospa tästäkin tytön tylleröstä saadaan vielä ylioppilas vuosien kuluessa ;-)

Vaikken juurikaan ollut toivonut mitään, sain silti niin paljon kaikkea kivaa ja tarpeellista. Jokaisesta lahjasta oon kovin kiitollinen, enkä malta odottaa, että saan ne kaikki käyttööni! 

Tärkeitä tyyppejä ympärillä 

Vielä tiivistettynä; koko päivä meni erittäin nappiin, sää ei ollut liian kuuma, ruoka oli hyvää ja seura vielä parempaa, sekä mulla oli koko vuorokauden ajan ihan tajuttoman hauskaa. Sunnuntai-aamuna kotiin tullessa tiesi kyllä juhlineensa, mutta eiks sen just niin pidä mennäkin!? Edelleen hymyilyttää näitä kuvia katsellessa, tuo päivä lukeutuu kyllä heittämällä yhdeksi elämäni parhaimmista, aivan kuten ne ihanan kamalat lukiovuodetkin ♥ 

Toivon mukaan mun aito onnellisuus välittyy teillekin :-)  Arkeen on nyt kuitenkin jo palattu, mutta tuun todennäköisesti vielä myöhemmin julkaisemaan omia yokuviani erikseen, sillä en viitsinyt sekoittaa niillä enää yhtään enempää tätä postausta.. Jospa kuitenkin vähän arkisimpia postauksia ennen sitä, ettei tää blogi mee ihan ylppärihehkutukseksi.. Haha, ihanaa viikon alkua sinne, palataan pian!