VIIKONLOPUN KUULUMISIA

Eilen oli hyvä päivä. Tai oikeastaan koko viikonloppu on ollut kaikessa yksinkertaisuudessaan kiva: perjantaina oli vikat (meille abeille siis) koulumme bileet, eilen taas kävin shoppailemassa äidin kanssa ja tänään oon lukenut ylppäreihin, sekä tehnyt mahdottoman kasan läksyjä ja muita koulujuttuja, joita oon syystä tai toisesta lykännyt aina vaan eteenpäin. Paljon oon saanut aikaiseksi siis.

Eilisaamuna mulla oli myös tavallista enemmän aikaa laittautua ennen kaupungille lähtöä. Perjantailta oli vielä iso kiharapilvi hiuksissa jäljellä, joten päätin hyödyntää sitä ja tehdä niskanutturan varmaan ekaa kertaa elämässäni omin käsin. Hetken väkertelyn jälkeen onnistuin mielestäni aika hyvin ja viihdyinkin kampauksessa helposti aamusta iltaan. Yllätyin, kuinka helposti ja nopeasti voikaan saada jotain vaihtelua hiustenlaittoon! Mulle sattui siis hyvä hiuspäivä, toivottavasti onnistun tekemään nutturan vielä joskus uudelleenkin :-) Mitä mieltä te ootte mun nutturasta? 

Koko päivän sisälläolon jälkeen lähden pian hikoilemaan spinning-tunnille. Sillä tavoin on varmasti hyvä lopettaa tämä viikko ja valmistautua seuraavaan! Mahtavaa ensi viikkoa jokaiselle <3