VIIME LAUANTAIN ASUA

Moikka! Koeviikko lähestyy päivä päivältä ja ihmeen ahkerasti oon jaksanut vielä koulupäivien jälkeenkin olla nenä kiinni kirjassa. Mulla on tällä kertaa kuusi koetta tulossa, eikä mua oikeestaan edes stressaa kamalasti, ainakaan vielä. Toki olis voinut jaksonkin aikana panostaa vähän enemmän läksyihin, mutta mitäpä sitä enää harmittelemaan! Pitää keskittyä vaan lukemaan ja sitten tehda parhaansa kokeissa :-)

Koulujutut sikseen.. Viime lauantaina pyörähdettiin Veturissa A:n kanssa tarkoituksena etsiä molemmille vähän syysvaatetusta. Kumpikaan ei tuolla kerralla löytänyt mitään, mutta ei se meitä oikeestaan edes haitannut! Todennäköisesti huomenna mennään käymään keskustassa kaupoilla, jospa sitten tarttuisi jotain mukaan :-) Mutta kuitenkin, tuolloin viime lauantaina ehdittiin myös muutamat kuvat ottaa, tosin nää ei musta oo erityisen onnistuneita, mutta ei kai se aina niin vakavaa ole.. 

Viikko sitten perjantaina päättyi Persoonallisen kalenterin ja mun yhteinen arvonta ja voittajaksi selviytyi tällä kertaa Janette -nimimerkillä osallistunut! Laittelen sulle sähköpostia tässä ihan lähipäivinä, joten muistathan käydä kurkkaamassa sen! Jos voittajaan ei viikon sisällä saada yhteyttä, joudun arpomaan uuden voittajan.. Paljon onnea Janetelle :-)