VIIME PERJANTAIN MEININGIT

Heippa! Näin tylsänä arki-iltana otetaas pieni throwback viime perjantain menoihin ja meininkeihin. Oltiin siis tyttöporukalla viettelemässä Miian ja Anskun synttäreitä. Mun piti alunperin viettää tuo ilta kotona, mutta toisin kävi ja itseasiassa ihan hyvä niin :-) En tuntenut varmaankaan edes puolia tytöistä, mutta äkkiäkös sitä alkoi juttu luistamaan paremminkin ja oli kyllä tosi hauska ilta! Kiitokset vaan kaikille teille, jotka olitte paikan päällä ja tätä luette :-) 

 Lauantain vietinkin sitten aikalailla kokonaan ihan vaan kotona chillaten, koska iso väsymys painoi.. Oli ja on edelleen ihan outoa, kun ei tarvitse lukea kokeisiin taas hetkeen, vaan voi vaikka keskittyä vapaa-aikana esimerkiksi näihin blogipuuhiin ja kavereiden kanssa olemiseen :-) Ihana vapaus, hetken verran ennen seuraavaa koeviikkoa, joka itseasiassa onkin vasta ensi vuonna! 

Tuleva viikonloppu tulee myös olemaan aika tapahtumarikas ja toivottavasti yksi loppuvuoden hauskimmista viikonlopuista! Perjantaina suunnataan koulupäivän jälkeen Helsinkiin shoppailemaan, hakemaan mun wanhojentanssimekko ja illan kruunaa Kaija Koon keikka Hartwall-areenalla! Jenni osti siis hänelle ja mulle synttärilahjaksi liput kyseiselle keikalle ja perjantaina se sitten vihdoin koittaa :-) Lauantai sitten onkin yksi kauan odotetuista päivistä, mutta siitä itseasiassa lisää myöhemmin, ehkä ensi viikolla! Toivottavasti kaikki suunnitelmat nyt vaan sujuis, eikä tarvis pettyä :-) Palataan siis toivottavasti ensi viikolla hyvien kuvien, sekä kuulumisten kera, ihanaa loppuviikkoa