VIIMEAIKAISIA OSTOKSIA

Heipparallaa! En edes muista koska viimeksi olisin tehnyt postausta ostoksista, joten tässä tulee pieni osa tämän kesän aikana ostetuista vaatteista / muista jutuista. Jos jokin ostos kiinnostaa enemmän, kommenttiboksissa saa heitellä kysymyksiä :-)

 


Keskiviikkona lähdettiin Vantaalle muiden asioiden hoitamisen merkeissä ja samalla pyörähdettiin Jumbossa muutamissa kaupoissa. Kesäkelien takaisintulon toivossa ostin Mangosta itselleni nuo farkkushortsit. Saa nähdä onko niille käyttöä vielä tänä kesänä!
Muutama viikko sitten täydensin mun onnetonta meikkisivellin kokoelmaa The Bodyshopin mineraalimeikkipuuterisiveltimellä. Hinta kirpaisi hetken, mutta oon kyllä ollut tyytyväinen.
Kesäkuussa tänne Kouvolaan avautui Bikbok ja siellä ollaankin aika ahkerasti käyty. Avajaisiltana töiden jälkeen pyörähdin paikalla ensimmäistä kertaa ja mukaan lähti muunmuassa tällainen paita! Olisin ehkä halunnut pienemmän kokoisen, mutta kyseistä paitaa oli jäljellä vain M-koossa, joten tyydyin siihen. Onneksi tuon mallisessa paidassa ei haittaa sen lievä isous.
Tämä ihanuus on näkynyt jo muutamassa postauksessa, mutta otin sen silti mukaan vielä tähän ostosten esittelyyn. Porukoilta sain siis tämän pussukan mikälie kesäkuun lopussa nimpparilahjaksi. Se on ollut jo aika paljon käytössä, varsinkin Summer Upeilla oli tosi kätevää, kun ei tarvinut tuon isompaa laukkua raahata mukana. Hyvin mahtuu rahat ja puhelin, sekä vaikkapa huulirasva mukaan!
Multa hävis Summer Upeissa yhdet aurinkolasit, minkä seurauksena rupesinkin metsästämään pitkästä aikaa vähän toisen mallisia laseja. Viime viikolla äidin kanssa Prismassa kierrellessäni sattui silmääni nämä yksilöt ja tykästyin heti! Samanlaiset mustat olivat myös kivat, mutta tällä kertaa päädyin näihin.
Taas yksi ostos Bikbokista! Tää paita on ollut mulla sen ostamisen jälkeen todella monta kertaa päällä ja on ihan yks mun suosikkivaate tällä hetkellä. Myöhemmin kävin ostamassa myös samanlaisen paidan mustana, mutta sen unohdin kuvata.
Mustat ballerinat ovat uupuneet jo melkein vuoden mun kenkävarastosta, kun viime vuoden Weekendeillä edelliset hajosivat. Aiemmin mainitsemallani Vantaan reissulla käytiin eräässä tehtaanmyymälässä ja sieltä löysinkin ihan perus mustat balsut! 
Helmikuussa, kun olin Wanhojen koemeikissä, kosmetologi totesi mun ihon olevan vähän atooppisen suuntaan ja se tuli mulle itselleni vähän yllätyksenä, sillä en oikeastaan ollut huomannut ihoni olevan mitenkään erityisen kuiva. Jätin asian taakseni ja jatkoin vanhojen rasvojeni käyttöä normaalisti, kunnes viime viikolla ostin tuon Nivean purnukan. Oon kuullut ja lukenut blogeista kamalasti kehuja tuosta ja oon kyllä itsekin tykännyt, mitä nyt muutaman kerran oon ehtinyt testailemaan. 
Joo, tosiaan syksyn kirjoitukset ovat alkaneet kummittelemaan mielessä jo sen verran, että tällä viikolla kävin ostamassa tuon terveystiedon abipaketin, jota oonkin nyt selaillut jo muutamaan otteeseen. Saa nähdä, jospa tulevan viikon aikana sais avattua ykköskurssin kirjan kunnolla ja vois myös vihdoin tehdä jonkunlaisen kunnollisen lukusuunnitelman. Mulla on vaan vielä vähän hakusessa, että kuinka paljon kannattaisi lukea kerralla ja tekisinkö muistiinpanoja vai ajatuskarttoja vai mitä.. Noh, jospa se tästä lähtis rullailemaan pikkuhiljaa :-)