VINKIT WANHOILLE ♥

Wanhat 2016 lähestyy kovaa vauhtia ja jo ensi kuussa pääsen katsomaan muutamien kavereiden pyörähtelyä tanssilattialla. Odotan innolla tuota päivää ja samalla muistelen omaani, jota vietin siis viime vuonna! Hauska nähdä millaisia mekkoja ja kampauksia tänä vuonna on, varmasti upeita :-)

Omat wanhojen tanssini jäivät todella onnistuneina mieleeni, päivä oli ihana ja unohtamaton ja sen lisäksi sain jakaa sen kaikkien läheisten tyyppien kanssa. Toivon, että myös seuraavilla tanssahtelijoilla jää päivästä yhtä ikimuistoiset fiilikset, joten haluan jakaa muutamat vinkit sinne ruudun toiselle puolelle. Toivottavasti näistä on jotain apua!
 Heti ekaksi haluaisin painottaa, kuinka tärkeää on hankkia kaikki valmiiksi hyvissä ajoin. Puvut, korut ja kengät on hyvä etsiä valmiiksi jo tosi ajoissa, ettei tarvitse sitten lähellä tärkeää päivää enää panikoida mistään.Kenkien hankkimisesta puheenollen; suosittelen ballerinoja tai muita matalia kenkiä, jos et ole täysin varma, että kykenet ja jaksat kävellä, sekä tanssia kokopäivän koroissa. Hyvä on myös panostaa siihen, etteivät tanssikengät hankaa. Moniin tansseihin myös kuuluu erilaiset hypyt ja pomput, joten kenkien tulisi myös mielellään pysyä jaloissa tiukasti. Myös mahdolliset kampaajat ja meikkaajat kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä useasti ennen tälläisiä erikoispäiviä ajat heille menevät nopeasti. Miellyttävän lopputuloksen saamiseksi suosittelen myös koemeikkiä sekä -kampausta, ettei sitten wanhojen päivänä tule mitään ikäviä yllätyksiä. 
Rusketuksen toivossa kannattaa erilaisten itseruskettavien testailu aloittaa jo hyvissä ajoin, ettei lopputuloksesta tule oranssia liian myöhään, kun mitään ei enää ole tehtävissä. Solkun ja suihkurusketuksenkin sävyt ja toimivuus kannattaa kyllä käydä kokeilemassa myöskin etukäteen, jos haluaa pelata varman päälle. 


Itse tanssipäivän aikana täytyy muistaa syödä ja juoda edes vähän, vaikka jännitys kuinka veisi ruokahalun. Ei kannata ottaa sitä riskiä, että pyörtyy kesken kaiken tai tulee huonovointiseksi. Se pilaa niin sun oman, kuin varmasti kavereidesikin fiilikset.Ota hakaneuloja, neulaa ja lankaa mukaan tapaturmien varalta. Monta kertaa viime vuonna itsekin koin sen kuumottavan tunteen, että joku muu tai ihan minä itse astuin helmani päälle. Onneksi mun mekko pysyi kuitenkin lujana ja kuukauden päästä se nähdään jo uuden, ihanan prinsessan yllä! 
  Muista olla stressaamatta tansseista liikaa: pienet virheet eivät ole vakavia ja hetken päästä naurat niille jo todennäköisesti itsekin! 


Pyydä jotakuta toista kiristämään sun mekko heti aamulla kotoa lähtiessä niin tiukalle, ettei sun tarvitse olla sitä nostelemassa kokoaikaa. Yleisöstä katsottuna näyttää hassulle, jos joudut pitämään mekostasi kiinni tai nostamaan sitä ylöspäin jatkuvasti. Jos mekko on oikean kokoinen sinulle, sen tulisi pysyä hyvin ylhäällä koko päivän ajan. Älä kuitenkaan kiristytä sitä liikaa! 


Näytä myös muille, että sulla on kivaa ja nautit tuosta ainutlaatuisesta päivästä: HYMYILE, naura ja vedä tanssit täysillä! Varsinkin lukioiden omat tanssit näyttää aina tuplasti paremmalta, kun liikkeet vedetään jopa vähän överisti :D 

Mahdollisten taukojen aikana, löysää mekkoa hetkeksi ja ota kengät pois. Se tekee varmasti hyvää pitkän päivän aikana.


Prinsessapäivän alla pidä erityisen hyvää huolta terveydestäsi. Kuume yhdistettynä koko päivän jatkuviin tansseihin ei ole ollenkaan hyvä kombo. Tiedän tapauksia, jotka ovat viettäneet päivää keuhkokuumeessa ja uhrautuneet silti tanssimaan, mutta voin vaan kuvitella kuinka kamalaa se on heikossa kunnossa. Nyt siis kaikenmaailman vitamiineja masuun! 


NAUTI ja ota ilo irti koko päivästä, sillä harvemmin tuollaisia tilaisuuksia tulee enää tulevaisuudessa vastaan! Nää on näitä lukion etuja, joten muista pitää hauskaa! Toivon jokaiselle tänä vuonna wanhojaan viettävälle ihanaa ja ilontäyteistä päivää!