WANHOJEN RISTEILY

Heippa! Taas kaksi viikkoa viime postauksesta... Niinkuin arvata saattaa, mulla ei oo kamalasti ollut aikaa postata. Risteily, siitä johtuvat rästitehtävät ja muut kouluhommat, sekä myös siitä johtunut väsymys on painanut päälle aika kiitettävästi, mutta nyt pikkuhiljaa alkaa lukion toisen vuoden toiseksi viimeinen jakso lähenemään loppua. Vielä on pieni tsemppi saatava päälle koeviikolle ja sen jälkeen vikaan jaksoon ennen kesälomaa! Kaikkien koulujuttujen ja risteilyn lisäksi mun aika on mennyt salilla, kavereiden tai Aleksin kanssa, sekä eräässä muutossa auttamisessa. Ihan hauskaa, että tekemistä riittää, mutta pikkuhiljaa olis kiva löytää aikaa kunnolla myös tälle blogille :-) 

Me meidän koulun wanhat oltiin risteilyllä about viikko sitten. Lähdettiin sunnuntaina ja takasin palattiin sitten tiistaina. Meno oli loistava koko reissun ajan, mutta kyllä se kotiinpaluu ja varsinkin oma sänky tuntui tiistaina aika hyvältä sen laivan järkyttävän keinumisen jälkeen. Matkalla ei pieneltä draamaltakaan (tietenkään) voitu välttyä, mutta päätavoite kuitenkin saavutettiin: kaikilla oli superhauskaa ja kaikki selvisi takaisin Kouvolaan hengissä ja yhtenä kappaleena, väsyneenä, mutta sitäkin onnellisempana :-) 

Tän postauksen kuvituksena toimii siis tuon viikon takaisen reissun kuvat. Pitkästä aikaa pääsin Tukholman kaupoille, tosin tällä kertaa mukaan ei lähtenyt yhtä paitaa ja kosmetiikkasettiä enempää. Noh, ainakin rahat säästyi! 

Nyt kaikki wanhojentanssijutut alkaakin sitten pikkuhiljaa olemaan ohi ja se tuntuu kieltämättä vähän haikealta. Nopeammin kuin huomaankaan ollaan jo ensi syksyssä ja sitten musta tulee jo abi... APUA! No mutta ehkä ei mietitä sitä ihan vielä, vaan siirrytään nyt niihin kuviin :-)