VESIPUISTOPÄIVÄ

Palataan hetkeksi vielä reissujuttuihin! Ennen matkaa oltiin jo päätetty menevämme jonakin päivänä vesipuistoon. Reissun aikana kuitenkin tuli muutama mutka matkaan, sillä poltin itseni ensimmäisenä päivänä niin pahasti, että lopulta jouduin käymään lääkärissä asti ja sieltä sain parin päivän auringossaolokiellon..  Onneksi kuitenkin mun palovammat alkoi paranemaan tosi nopeesti, eikä ne loppujen lopuksi niin paljoa haitannut meidän meininkiä, vaikka aluksi luulin niin. Tuo tilanne oli muutenkin tosi hämmentävä, koska mä en oikeesti pala about ikinä :-D Mutta loppu hyvin kaikki hyvin!

Viimeisenä kokonaisena päivänä lähdettiin kuin lähdettiinkin siis Falirakiin ja kohti Euroopan suurinta vesipuistoa. Kyseinen paikka oli auennut tänä vuonna ekaa kertaa vasta pari päivää ennen meidän vesipuistopäivää, joten odotettiin jotain isompaakin ruuhkaa, mutta todellisuudessa saatiin olla siellä kyllä ihan täysin rauhassa! Koko päivän aikana ei muutamia ihmisiä enempää meidän lisäksi näkynyt :-D  

Valittiin vesipuistopäivä ihan täydelliseen ajankohtaan myös sään puolesta, koska juuri pari päivää ennen oli ollut vähän pilvisempää. Tuolloin kuitenkin saatiin nauttia auringosta ihan täysillä koko päivän ajan ja viihdyttiinkin tuolla melkein sulkemisaikaan asti. Ainakin mun mielestä tää vesipuistokäynti oli yks reissun kohokohdista, vaikka itse olin tuolla käynyt pienempänä jo kerran!

 Ihan superonnistunut vika kokonainen reissupäivä! Tälläkin hetkellä kelpais maata lämmössä parhaan ystävän, naposteltavien ja hyvän kirjan kanssa... Toivotaan kuitenkin, että tänne Suomeenkin saapuu kohta taas helteet!