WHAT'S ON MY MIND RIGHT NOW

Heippa! En oo kirjotellut tänne reiluun viikkoon, mutta musta tuntuu, että viime kerrasta olisi monta kuukautta. Kauheesti en oo pukeutumiseenkaan panostanut tai silloin kun olen, mulla ei oo ollut mahdollisuutta ottaa asukuvia.. Viime viikonloppukin tuli oltua menossa kokoajan, eikä kameraa jaksanut tällä kertaa raahata menossa mukana. Nyt mulla on kuitenkin muutamia postausideoita varastossa ja aion toteuttaa niitä, kun vaan muilta jutuiltani ehdin. Persoonallinenkalenteri.fi -sivuston arvontakin on vielä käynnissä ja ajattelin pistää viimeiseksi osallistumispäiväksi tämän viikon perjantain eli 12.9 jälkeen ei siihen enää oteta osallistujia! Kaikki halukkaat ehtivät vielä osallistua TÄÄLLÄ!!

Mitä muuta mulle sitten kuuluu? Tässä mun viikon mittaisen hiljaiselon aikana oon lopettanut mun yli puolen vuoden kestäneen ripsienpidennysrumban, ostanut uuden huivin syksyksi, juhlinut viikonloppuna kaverin 18-vuotis synttäreitä ja yrittänyt tässä samassa panostaa läksyihin ja ylipäätänsä kouluun. Kaikenlisäksi mua on kiusannut Stadionkeikasta asti kamala flunssa, mutta nyt onneksi ollaan jo voiton puolella senkin kanssa. Kesäloman päättymisen jälkeisen alkuväsymyksen jälkeen on arkikin lähtenyt taas rullailemaan normaalisti, eikä enää väsytä niin paljoa. Osasyynä saattaa tosin olla se, että oon kiinnittänyt huomiota pitkästä aikaa mun nukkumaanmenoaikoihin ja sen kautta saanut enemmän lepoa, mikä on tehnyt todella hyvää.

Ruotsin kotiaineen kirjoittamisen jälkeen saatiin otettua nopsaan muutamat kuvat musta, mutta tällä kertaa vain nämä päätyivät tänne asti. Oli kamala hinku tulla postaamaan, joten olihan se läppäri käynnistettävä ja bloggeri avattava. Rakastan bloggailua tosi paljon ja toivonkin sen jatkuvan niin pitkään kun mahdollista! Toivottavasti kuitenkin pian palaan blogin ääreen vähän isomman kuvasaldon kanssa, joten siihen asti sanon nyt heipat!