15 X PARASTA JUST NYT

... Maanantai-aamuna tullut varmistus siitä, että todella kuulun kevään 2016 ylioppilaiden joukkoon!! Ja tietenkin oon myös superonnellinen valmistuvien kavereiden puolesta 

... Nätti pikkurusketus iholla, jonka sain itselleni haalittua parissa päivässä, kun aurinko vielä paistoi täälläkin. 

... Onnistuneeksi todettu koekampaus ja -meikki, sekä siitä seurannut helpotus. 

... Tuossa vieressä odottavat Punnitse & säästä herkut. 

... Hyvää fiilistä nostattaneet ruokatreffit tyttöjen kanssa alkuviikosta. Mikäs sen parempaa kun juoruhetket hyvien ystävien, sekä ihanan ruoan parissa?! 

... Tyytyväisyys tekemääni pääsykokeiden ennakkotehtävään, jonka sain lähetettyä eteenpäin tuossa muutama tunti sitten. 

... Matkustushaaveet & itse reissujen katselu netistä.

... Postausinnon nousu. 

... Hyvät ja pitkät yöunet, joihin oonkin ehtinyt lähiaikoina jo tottua.

... Uudet biisilöydöt Spotifysta.

... Ensi viikolla odottava kynsien laitto!! Mulla on jo kauan ollut himo ottaa taas geelikynnet, mutta vasta nyt juhlaviikonlopun kunniaksi aion ne mennä laitattamaan. En vaan vielä yhtään tiedä, millaiset tällä kertaa haluaisin. Onneksi on vielä aikaa suunnitella :-)

... Eilinen pikakäynti Vantaalla ja samalla tien päällä vietetty laatuaika iskän kanssa. 

... Viikonloppuna odotteleva lahjusten ostaminen parille ystävälle. Rakastan älyttömästi keksiä lahjaideoita ja nähdä niiden saajien reaktiot, mutta nyt lähiaikoina ideat ovat kuitenkin olleet hieman lopussa. Onneksi on edes jonkunlainen aavistus hankittaviin juttuihin! Mutta ei siitä sen enempää, etten vaan paljasta mitään ;-) 

... Uusi huulipuna, jonka ostin vähän extempore koemeikistä lähtiessäni. Aluksi epäröin sävyä, mutta se onkin kaikessa luonnollisuudessaan muodostunut toimivaksi lemppariksi!

... Se, että kesä todella on jo ihan nurkan takana!! Vielä eilen olisin voinut sanoa sen jo alkaneen kelien puolesta, mutta nyt ulkona näyttää taas harmaalta. Joka tapauksessa kesäkuu on ihan just täällä ja viimeistään silloin voi todella sanoa kesän tulleen. Saatan kirjoitella kesäfiiliksistä vielä ihan erikseenkin, joten asiasta lisää mahdollisesti sitten.