YHDEN UNELMAN TÄYTTYMYS

Niinkuin otsikkokin kuuluu, unelmien toteuttaminen ei todellakaan katso ikää tai mitään muutakaan piirrettä ihmisessä. Kun tahtoa on tarpeeksi, ei mikään tai kukaan voi erottaa haaveilijaa ja tämän suurta haavetta toisistaan. Never give up on your dreams. Toi lause on yksi mun motoista ja musta aika hyvä sellanen!


Te varmaan muistatte, kun elokuussa juhlin 80-vuotiasta mummuani. Tänään pääsin todistamaan hänen suuren, pitkäaikaisen unelmansa toteutumista paikan päälle. Mummu on lähes aina halunnut hypätä laskuvarjohypyn lentokoneesta ja me päätettiin sitten tämä järjestää hänelle syntymäpäivälahjaksi. Nyt monet varmaan ihmettelee, että onko ihan järkevää pistää tuon ikäistä ihmistä hyppäämään laskuvarjohyppyä ja niin mäkin ajattelin aluksi. Hetken sulattelun jälkeen kuitenkin tajuttiin, että jos lääkäriltäkin on kerta saatu lupa ja kaikki on okei, niin ketä me muka ollaan estämään toista toteuttamasta unelmaansa! 

Tänään oli siis se suuri päivä ja musta oli ihanaa päästä fiilistelemään tätä juttua ja seuraamaan vierestä. Oli huippua päästä myötäelämään se ilo ja onnellisuus siitä, että vihdoin hän teki sen! 4 kilometrin korkeudesta hyppääminen ei kuitenkaan varmasti kenellekään ole mikään ihan pieni juttu, joten en mäkään voi muuta olla kun ylpeä tästä meidän supermummosta Aika once in a lifetime juttu, vaikka musta jotenkin tuntuu, että mummu voisi mennä hyppäämään ton vielä toisenkin kerran! Tällänen vähän erikoisempi postaus tähän väliin.. Koeviikko on ihan nurkan takana, joten lähiaikoina saattaa olla vähän hiljaista blogin puolella. Yritän kuitenkin parhaani, että tännekin ehtisin, mutta katsotaan miten käy :-) Palataan joku päivä normijuttujen kanssa!