YLLÄTYSPAKETTI PASTEL BEAUTYLTA

Ootteko kuulleet jo uudesta kosmetiikkaverkkokaupasta nimeltä Pastel Beauty? Sivusto avautui siis vasta muutama viikko sitten ja tarjolla on tuotteita mm. Essieltä ja Real Techniquesilta, sekä muilta merkeiltä. Mun käsittääkseni tavara lähetetään Vantaalta, joten useinmiten toimitusaika on tosi lyhyt, munkin paketti lähetettiin toissapäivänä ja se saapui heti eilen :-) 

Mä olin hetki sitten yhteydessä kyseiseen verkkokauppaan ja saatiin pieni yhteistyöjuttu sovittua. He nimittäin halusivat lähettää mulle yllätyspaketin valitsemistaan tuotteista ja tänään haluaisin teille esitellä ne saamani tuotteet. Olin etukäteen esittänyt muutamat toiveet ja ne toteutuivatkin äärettömän hyvin. Kiitos Pastel Beauty 

Kannattaa selata postaus loppuun asti, sillä sieltä löytyy teillekkin pientä yllätystä! 

YHTEISTYÖSSÄ PASTEL BEAUTYN KANSSA

Onnellinen uuden kosmetiikan omistaja!!

 


Tän tuotteen turvin pääsen minäkin vihdoin contourin maailmaan! Oon pitkään miettinyt sen paljon hehkutetun Anastasia Beverly Hillsin contourkitin ostoa, mutta lompakko on vielä jarruttanut ostopäätöstä. Tämä contourstick kuitenkin pääsee mulla testiin lähipäivinä. Tällainen tummempi pää on siis toisessa päässä ja toisessa taas.. 
.. tälläinen vaaleampi highlighter! Koitin molempia jo iholle ja ne vaikuttivat kivoilta. Nassuun täytyy kokeilla sitten myöhemmin :-) 

Tämä poskipuna ''kynä'' on mulle myöskin vähän vieraampi juttu. Mähän en siis juurikaan koskaan oo innostunut käyttämään poskipunaa sen erityisemmin, joten tää ehdottomasti herätti mun kiinnostuksen. Pakko myöntää, että luulin tätä aluksi nopeasti katsottuna huulirasvaksi :-D 
Sain myös kaksi huulipunaa, joista ensimmäinen on tämä W7 merkin ''Cheeky'' sävyinen yksilö! Kuvan sävy hämää jonkun verran, oikeasti sävy on väriltään reilusti pinkimpi, ja tykkään siitä todella! Oikeastaan olinkin aiemmin vähän miettinyt lähes tulkoon tuon väristä huulipunaa, mutten vielä ollut ehtinyt sitä ostaa. Tälle tulee siis varmasti käyttöä jatkossa, ehdin jo miettiä tulevaa kesää ja tämän punan sekä rusketuksen yhdistelmää ;-) 
Toinen huulipuna on merkiltä Jordana ja sävy on ''Matte gorgeous''. Mä hieman arastelin noin tummaa sävyä huulissa (itselläni), mutta näin hetken tuota tuijotelleena se ei näytäkkään hassummalta! Varmasti siis tottumiskysymys.. Innolla odotan kyllä tämänkin kokeilua omille huulille, niin monilla kun oon nyt nähnyt vähän tummempaa huulimeikkiä. Huultenrajauskynät ovat olleet hakusessa omaan meikkipussiin nyt jo jonkun tovin, ja Pastel Beauty auttoi mua pääsemään niiden kanssa alkuun. Sain siis vielä kaksi huultenrajauskynää merkiltä Technic, sävyissä ''Bright pink'' sekä ''Dark red''. Pinkimpi yksilö menee hyvin yksiin tuon toisen huulipunan kanssa, joten niistä tulee varmasti hyvä kombo :-) Toiseenkin rajauskynään mulla naitaa olla sopiva huulipuna jo omasta takaa, joten sekin oli erittäin kiva yllätys. Plussaa näille kynille antaisin niiden koosta, yllätyin meinaan pituudesta. Varmasti ne siis kestävät myös pitkään! Ajattelin koota teille nähtäväksi myös swatchit, joista ehkä saa paremmin nähtyä huulimeikkien sävyjä! Vasemman puoleiset ovat siis huulipunia ja oikean puoleiset puolestaan rajauskyniä. 
Superkiva ja piristävä viesti löytyi paketin sisältä tuotteiden mukana :-) 
Vaikka en vielä ole kunnolla päässyt testailemaan saamiani tuotteita, vaikuttavat ne jo nyt lupaavilta! Suosittelen siis ehdottomasti tutustumaan Pastel Beautyn valikoimaan. Itse ajattelin pistää vielä myöhemmin sinne tilauksen menemään, kunhan rahapussi antaa taas myöden ;-) 

Näiden uutuuksien esittelyn lisäksi mulla ois tosiaan teillekin jotain pientä: nimittäin alennuskoodilla 'PETRAL10''' saatte jo valmiiksi halvoista hinnoista pois vielä 10%!! Koodi on voimassa KOKO loppuvuoden. Nettisivuille pääsette TÄSTÄ, nyt kannattaa todellakin hyödyntää koodi esimerkiksi uusiin Real Techniquesin siveltimiin. Niihin varmasti käyttäisin alennuksen myös itse. 

Vähän erilaista postausta siis tänään, toivottavasti tykkäsitte myös tällaisista meikkihöpinöistä ja käytätte alennuskoodin vaikkapa itsenne hemmotteluun!