YLLÄTYSSYNTTÄRIT

Heippa! 2015 on hyvää vauhtia alkanut ja kaikenlaista kivaa ja ei niin kivaa on jo ehtinyt tapahtua. Päällimmäisenä mielessä näiltä vuoden ensimmäisiltä päiviltä on jäänyt mieleen Aleksin 18-vuotissynttärit, jotka hänelle järjestettiin täysin yllärinä viime perjantaina! Aleksia oltiin vähän porukalla jouduttu huijaamaan synttäri-illan kulusta, mutta kaikkien niiden valkoisten valheiden takana ajatus oli kuitenkin kultainen.

Jonkun aikaa sitten oltiin jo pienemmällä porukalla alettu miettimään kaikenlaisia asioita liittyen näihin yllätyssynttäreihin, esimerkiksi mökkejä oltiin katseltu jo paljon aikaisemmin ja tietenkin päätetty, että ketä kutsutaan. Kaiken salailu ei kyllä missään nimessä ollut helppoa, koska kokoajan piti varoa sanojaan tai pelätä, että joku muu vahingossa lipsauttaa jotakin!  Perjantain lähestyessä mua alkoi jännittämään ja stressaamaan kamalasti se, ettei Aleksi tykkäisikään ylläristä tai että joku menisi pieleen. Itse synttäripäivä oli aamusta iltapäivään saakka yhtä häslinkiä, kun piti järjestellä vielä kaikenlaista pientä, laittaa itsensä valmiiksi ja muistaa ottaa kaikki tarvittava vielä mukaankin, mutta siitäkin rumbasta selvittiin ja lopulta päästiin kuin päästiinkin koko porukka pienien mutkien kautta ehjinä mökille odottelemaan päivänsankaria! 

Kun lopulta itse Aleksi saatiin paikan päälle silmät ja korvat peitettynä, mua jännitti jo ihan kamalasti ja voi olla, että mä jopa saatoin vähän täristäkin :-D Kaikki kuitenkin sujui paremmin kuin hyvin, enkä varmaankaan ikinä tule unohtamaan A:n ilmettä, kun se näki meidät kaikki sen edessä laulamassa onnittelulaulua! Herra olikin ainakin ensimmäisen tunnin ajan todella häkeltynyt ja hämmentyneen oloinen, eikä kamalasti suusta muita sanoja tullut ulos kiitoksia lukuunottamatta! 

Koko ilta ja yö meni aivan älyttömän hauskasti ja synttärit oli ihan huikea aloitus vuodelle :-) Tätä iltaa tullaan varmasti muistelemaan tämän porukan kesken vielä monen vuoden päästä! Ja koska halusin pääosin ottaa rennosti ja juhlia rakasta Aleksia, niin kamera oli lähes koko illan sivussa, joten kuvia ei sillä nyt niin paljoa tällä kertaa tullut otettua alkuillan jälkeen. Nuo alempana olevat kuvat saavat siis tällä kertaa riittää, pääasiana on kuitenkin se, että oli hauskaa :-) Jotta saisin tän tekstin joskus lopetettuakin, sanon nyt heipat ja aloitan tekemään huomisen läksyjä. Kivaa alkanutta vuotta ja tsemppiä kouluun :-)