IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

♥ Ihminen, jonka kanssa ei enää olla kuin paita ja peppu, mutta joka kuitenkin on ja tulee aina olemaan yksi mun elämän tärkeimmistä ystävistä. Joku, jonka kanssa ollaan koettu niin paljon asioita yhdessä. Joku, joka on yläasteajoista asti ollut pyytämättä mun vierellä jokaisena hetkenä, kun oon eniten sitä tarvinnut. Joku, joka on muunmuassa tullut keskellä yötä omista menoistaan mun luo kun oon itku kurkussa soittanut ja vielä jäänyt mun viereen nukkumaan. Joku, jonka rohkeutta toteuttaa omia unelmia arvostan niin paljon.

♥ Ihminen, jonka kanssa ollaan tunnettu päiväkodista asti, enkä ikinä haluaisi luopua meidän yhteisistä jutuista ja muistoista. Joku, jonka kanssa ei tule enää nykyään oltua yhteydessä niin paljoa, mutta jonka seurassa voi kuitenkin tavatessa edelleen olla oma itsensä ja hassutella.

♥ Ihminen, jonka kanssa lähennyttiin ihan yhtäkkiä viime keväänä (ja oon niin onnellinen, että niin kävi!). Joku, jolle voin kertoa kaiken ja lähetellä jäätävän tyhmiä äänityksiä ja Snäppivideoita. Joku, jonka kanssa rakastan suunnitella kaikkea yhteistä tekemistä tulevaan. Joku, jonka kanssa on aina superhauskaa, ihan sama missä ollaan. Joku, jota rakastan niin paljon.

 ♥ Ihminen, jonka kanssa ollaan tunnettu vasta reilusti alle vuosi, mutta samalla se joku, joka tuntuu olevan mun kanssa niin samalla aaltopituudella tosi monessa jutussa. Joku, jonka kanssa jutellaan melko paljon ja kenen kanssa puheenaiheet voi heittää sekunneissa syvällisistä jutuista läpänheittoon ja toisinpäin.

♥ Ihminen, joka osaa vetäistä täysin oikeista naruista ärsyttääkseen mua. Joku, joka aina yläasteella ja lukiossa jaksoi leikillään kiusata ja jonka pään oisin aina välillä voinut repiä irti, vaikken ikinä pystynyt olemaan vihainen paria minuuttia pidempää. Joku, joka on kuitenkin kaikesta kiusoittelusta huolimatta mulle niin tärkeä.

♥ Ihminen, josta en vielä vuosi sitten tiennyt mitään. Joku, joka on ihan huipputyyppi ja hauskaa seuraa. Joku, joka kuuluu nykyään mun parhaimpiin ystäviin. 

♥ Ihminen, joka lapsena kesäleireillä ollessamme ärsytti mua suunnattomasti, enkä ois ikinä voinut kuvitella meidän olevan hyviä ystäviä myöhemmin vanhempina. Joku, joka tägäilee mua mitä suloisimpiin eläinvideoihin Facebookissa. Joku, jota pidän vähän kuin mun pikkusiskona huimasta reilun parin kuukauden ikäerosta huolimatta.  

♥ Ihminen, jolta saa aina mielipiteen suoraan. Joku, jolla on aina hyviä ideoita, oli kyse sitten melkein mistä vaan. Joku, jonka tyyliä ihailen. Joku, jota en hänen kertomansa perusteella tainnut aikoinaan ihan vakuuttaa mun antamalla ensivaikutelmalla (mutta onneksi asia on korjaantunut.. :-D). Joku, joka on vielä vasta vähän aikaa kestäneestä ystävyydestä huolimatta jo nyt ihan mun soulsister. 

♥ Ihminen, jonka kanssa meillä on monta vuotta ikäeroa, mutta sitä ei ikinä huomaa. Joku, joka on vähän kuin meidän jengin äitihahmo. Joku, jolla on paljon enemmän elämänkokemusta, kuin mulla ja mä niin arvostan sitä. Joku, jolta voi aina pyytää apua ja ketä myös tietenkin itse koitan auttaa aina tarvittaessa. Lucky to have you! 

♥ Ihminen, joka on ihanan avoin persoona. Joku, jonka sosiaalisuutta voisin kadehtia. Joku, joka jakaa mun kanssa ikuisen matkakuumeen. Joku, jonka kanssa on mahdollista pukea vahingossa samat mekot päälle ulos lähtiessä ja tulla sen takia kutsutuksi kaksosiksi. Joku, joka on myös tuntunut melkein ensimmäisistä päivistä lähtien ihan kuin siskolta. 

♥ Ihminen, jota oon nähnyt kunnolla viimeksi viime elokuussa. Joku, joka on yksi sekopäisimmistä ja hauskimmista ihmisistä, ketä tiedän. Joku, jonka stressittömän elämäntyylin oisin voinut lukioaikoina huolia itselleni jokaisella koeviikolla ja varsinkin kirjoitusten aikaan. Joku, jonka jokapäiväistä näkemistä ja tyhmiä juttuja ikävöin. 

♥ Ihminen, kenen kanssa ollaan tavallaan aivan täysin erilaisia, melkein kuin yö ja päivä, mutta tullaan silti äärettömän hyvin juttuun. Joku, joka on saanut mut kyyneliin tsemppiviesteillään. Joku, joka on kadehdittavan päättäväinen aloittamissaan jutuissa ja tekee töitä haluamiensa juttujen eteen. Joku, joka on kuunnellut ja auttanut mua vastoinkäymisissäni niin monta kertaa näiden vuosien aikana. 

Mä en oo varsinaisesti mitään erityistä ystävänpäivätyyppiä, sillä oon kyllä kiitollinen mun ystävistä jokaisena päivänä vuodessa. Halusin kuitenkin tänään kirjoitella tämän kyseisen päivän kunniaksi tällaisen vähän erilaisen postauksen. Mulla on kyllä kaikenlaisia tyyppejä piristämässä mun päiviä, niinkuin ehkä huomasittekin jo tekstin edetessä. Muunmuassa nuo ihmiset tekee mut joka päivä niin onnelliseksi omasta elämäntilanteestani, siitä, että just nuo tyypit on läsnä niin mun parhaissa, kuin huonommissakin hetkissä. En varmaan ikinä voi kiittää heitä siitä liikaa!